PARTYINFO

 

KOULE

Datum konání:
16.03.2007 - pátek
Místo konání:
Tábor - Milenium
DJs:
Marcel Woods (marcelwoods.nl, nl), Bon Finix (bonfinix.com), Martin Gredner (martingredner.com), Drastics (myspace.com/djdrastics), Wizard (oh-la-la.dj)
Info:
http://www.myspace.com...
Popis:
vstup 220/250/300 czk
Line-up:
21:00 - 22:30 Martin Gredner (martingredner.com)
22:30 - 00:30 Bon Finix (bonfinix.com)
00:30 - 02:30 Marcel Woods (marcelwoods.nl / NL)
02:30 - 04:00 Drastics (myspace.com/djdrastics)
04:00 - 06:00 Wizard (oh-la-la.dj)
 
 
Poslední informace ke Kouli Anketa s českými DJi k akci Koule
Marcel Woods vystoupí poprvé v Česku
Stane se tak v pátek 16. března v klubu Milenium v Táboře a holanskému DJi budou za gramofony sekundovat Martin Gredner, Bon Finix, Drastics a Wizard. Předprodej na klubovku s názevm Koule probíhá v síti Ticket Stream.
 
Zajímá vás co teď válí? V pátek 16.3.2007 se do Tábora, klubu Milenium přivalí hudební událost obřích rozměrů. Pro milovníky taneční hudby se rozjede noc nekončících basů, kulatá, jak kola od traktoru.

Párty Koule je zde pro vás, aby povznesla vaše uši až do nebes. Originálně laděná hudební noc nabídne sázení všech různých stylů od house, elektra až po techno. Z dalekého Nizozemí přijede špička tamější hudební scény - Marcel Woods. Ukáže všem přítomným, jak se točí platně v zemi tulipánů. Nebude to však jen on, kdo pomůže obdělat záhon. Z počátku se noc ponese v rozhoupaném progressivu Martina Grednera. Následně půdu zkypří kyperský Bon Finix a energicky rozválí Drastics. Třeskutou tečku dodá Wizard.

Na Kouli vás dále čeká nejsilnější barevný laser v Čechách, Strobopark, Projekce, Go-Go a nejlevnější bary široko daleko. Předprodej koulí v síti ticketstream za 2 kila 20 (220,-) - více věcí na:

myspace.com/koule


 
Koule s Marcelem Woodsem - první informace a předprodej

Flyer

 
flyer
 
 
 
 
 
 
 

Partnerské linky: festivaly 2016