PARTYINFO

 

DANCE MUSIC AWARDS WARM-UP

Datum konání:
17.02.2007 - sobota
Místo konání:
Plzeň - PH+
DJs:
Diome, Da Moon, Sens
Popis:
vstup 40 czk, start 21:00
 
 
Warm Up DMA v plzeňském klubu PH+
 
 
S potěšením Vám můžeme oznámit, že v rámci propagace letošní ankety české taneční hudby O2 Dance Music Awards 2006 proběhne jedna ze série warm up parties i v západočeské metropoli. 17.2.2007 se v plzeňském klubu PH+ představí trio DJs, kteří si za uplynulý rok svým umem o toto hraní dá se říci i sami řekli :)

Jako první přijal pozvání dj Diome, člen vivacity.cz bookingu, moderátor pořadu Bez filtru, rezident akce Freshhh! a dj, jenž pravidelně hostuje na akcích po celé ČR. Dalším, kdo se v sobotu večer představí, je zástupce nubreed.cz bookingu a rezident akcí Dance In The Sky a Renaissace, dj Da Moon. Kompletní line-up doplní posila z Chodska, zakládající člen Noisypioneers crew a nedílná součást projektu Tamak Kurai Time, dj Sens.

Jestli jste na stránkách www.dancemusicawards.cz dosud nehlasovali, můžete se ještě pár dní rozmýšlet a „odvolit si“ až on-line na místě. Všichni hlasující budou zařazeni do slosování o zajímavé ceny, mezi kterými nejdete třeba poukázky na nákup oblečení značky Diesel za 100 000 Kč, 5  iPodů, Playstation 2, profesionální vybavení pro djs od Pioneeru či vůz SEAT Ibiza s plnou nádrží na celý týden. Kompletní seznam cen a návod na hlasování najdete na www.dancemusicawards.cz.

V příštích dnech Vás navíc čeká na www.nubreed.cz a www.techno.cz soutěž o hromadu lístků, řada z Vás dostane osobní pozvánky a pro ty, kteří dodržují pitný režim, bude na místě připravena opravdu zajímavá soutěž s minerální vodou Mattoni.

Pro každého hlasujícího na místě máme připravené i lahodné Cuba Libre.

O2 Dance Music Awards 2006 (DMA 2006) je anketa české taneční elektronické  hudby, jejímž cílem je zmapování  oblíbenosti DJů, skupin, klubů, parties a festivalů, které se odehrály v roce 2006. Hlasovování probíhá pomocí webové stránky www.dancemusicawards.cz a SMSkového hlasování.

 

Flyer

 
flyer
 

Fotoreporty

 
dan
 
 
 
 
 
 
 

Partnerské linky: festivaly 2016