PARTYINFO

 

FREE FLY – VALENTÝNSKÝ SRDCOVÝ MEJDAN !

Datum konání:
16.02.2007 - pátek
Místo konání:
Zlín - Velryba Music Bar
DJs:
Orbith, Marcus Cooper, Raju, Felix, Majkl vs. Andree
Popis:
start 21:00, vstup 99 czk
Line-up:
21:00 - 23:00 Majkl vs. Andree
23:00 - 00:00 Felix
00:00 - 01:30 Orbith
01:30 - 03:00 Raju
03:00 - 04:30 Marcus Cooper
04:30 - 06:00 Felix
 
 
Free Fly - Valentýnský mejdan s Orbithem
 
 
Znovu to máme tady – nejlepší housový mejdan na Zlínsku za podpory Rádia Zlín! Pravidelný 2 měsíční přísun energie k lítání zabalené do taneční podoby se bude zase konat! Jako vždy v klubu Velryba ve Zlíně na Jižních Svazích!

Tato oblíbená tradiční zlínská party Free Fly je přímo spojena s pořadem „Style Clubbing“ na Rádiu Zlín, který se vysílá pod taktovkou Marcuse Coopera každý pátek od 20h! Znovu budeme bude lítat a i tentokrát půjde o luxusní tématický mejdan! Bude věnovaný zamilovanému Valentýnskému tématu – takže Valentýnský srdcový mejdan!

Co patří k Valentýnu? Jasně je to motiv srdce ve všech podobách! A ten vás bude provázet celou párty a bude se kolem tohoto srdcového motivu soustředit i spoustu specialit! Určitě jste si zvykli, že se vstupem to není jen tak! A kdo bude opět chytrý a odekoruje se, obleče nebo vezme prostě sebou na mejdan něco s výrazným motivem srdce, může ulevit svojí peněžence při vstupu! Nápadům se meze nekladou, můžete se obléct, pomalovat, vzít obraz, plakát, sochu…no prostě co chcete! Důležité je, aby na dané věci či oblečení byl výrazný motiv srdce a máš levnější vstup!

Co muzika a djové?

Na přání mnoha z vás bude hlavním hostem opravdu zvučné jméno! Dj ORBITH (www.djorbith.com) je tím kdo vás po dlouhé době rozpumpuje ve Zlíně svým electrem, až na pokraj zkratu…! :o) V rytmu electra s příchutí housu to do vás bude pouštět pod napětím samozřejmě taky Dj MARCUS COOPER (www.marcuscooper.com) a veselým progresivním housem vás bezpochybně rozvibruje Dj RAJU (www.studio54.cz) z fenoménálního Studia 54 Praha!

Za domácí bojovníky tu bude opět známý Dj Felix se svým fresh mixem a svoji premiéru s vocal housem mají připravenou ve společném vychytaném setu Dj Majkl vs. Andree ! Není pochyb, že znovu zavládne famózní taneční atmosféra, tak jako na minulém dílu! Kdo nebyl nemůže chápat, ale měl by pochopit…! Kdo byl, velice dobře ví..o čem to je!!! ;o)

Mejdan to bude Valentýnský a srdcový! Čekají na vás speciální dekorace klubu v tomto duchu a pro zamilované další tématické vychytávky! Valentýnské focení pro zamilované a sekt zdarma na baru pro opravdu zamilované páry!

Připomeneme si taky tradiční speciality patříci k mejdanu Free Fly:
Free 6x Sexy Go-Go i na barech!, Free další akční drinky za srandovní ceny!, Free ovoce!, !, Free Projekce od Lajdáka!, Free Dekorace od Honey! Spousty Free svůdných sexy holek a fantastická uvolněná lítací atmosféra mejdanu!

Další novou specialitou je „Klub volného lítání“ !

Registruj se na www.freefly.zlin.cz a získej další Free výhody v podobě CD mixu, dárečků, VIP a zvýhodněných vstupů na další mejdany!!!

Přijďte si zase zalítat na Free Fly a uvolnit se pořádně na nejlepším housovém mejdanu Zlínska! Zaleží jen na vás v kolik tohle mejdlo skončí….!

Vstupné:
Do 23h v oblečení nebo s věcí s motivem srdce = holky zdarma / kluci za 50,-
Po 23h v oblečení nebo s věcí s motivem srdce = 70,-
Registrovaní v klubu „Volného lítání!“ = 70,-
Jinak ostatní = 99,-

Vše uvidíte a uslyšíte v rámci Off-Air aktivity Rádia Zlín k pořadu „Style Clubbing“ na Rádiu Zlín! „Style Clubbing“ každý pátek od 20h ve 120-ti minutách našlapaných aktuální klubovou muzikou! Nechybí ani aktuality a zákulisní info, protože „Style Clubbing“ je díky Dj Marcusi Cooperovi přímo propojen s konkrétním klubovým děním. Ladit můžeš na 91,7 FM (nebo 96,2 FM, 102,5 FM) a uslyšíš sám! Nebo si klikni: www.radiozlin.cz

 

Flyer

 
flyer
 
 
 
 
 
 
 

Partnerské linky: festivaly 2016