PARTYINFO

 

RIO DE RIVIERA WARM UP PARTY

Datum konání:
02.03.2007 - pátek
Místo konání:
Brno - Fléda
DJs:
Louis, Guga, Lillou, Javas, Ibe, Flo (rex, paris)
2nd stage - Opia, Triffid, Fung, Mystique, PeeJay + Mc Procter, Elwira
Live:
Warren Suicide (berlin), The Nihilists
Popis:
vstup předprodej 230 czk, na místě 280 czk
Line-up:
Main Stage:
20.00 Louis + Guga
21.00 Warren Suicide
22.30 The Nihilists
00.00 Lillou
01.30 Flo
03.00 Javas
04.30 Ibe
05.30 Louis + Guga
07.00 end

Bar Stage:
20.00 Opia
22.00 Triffid
23.30 Fung
01.00 Mystique
02.30 PeeJay + Mc Procter
04.00 Elwira

 
 
Rio De Riviera Warm Up s Warren Suicide
 
 
Festivalovou sezónu 2007 zahájí akce Rio de Riviera 19.5. na brněnském koupališti Riviera. Do tohoto data zbývají už necelé 4 měsíce. Abyste se mohli zahřát na provozní „Rio De Riviera-teplotu“, organizátoři připravují sérii několika warm up parties.  První z nich proběhne 2.3. v brněnském klubu Fléda. Večer bude zahájen 2 koncerty, na něž po půlnoci naváží DJs.

Berlínští electro-clashoví Warren Suicide, kteří v Česku byli naposledy k vidění v prosinci jakožto předskokané Chrise Cornera a jeho I Am X, se ujmou zahájení koncertní části večera.  Cherie a Nackt – to jsou jména zakladatelů kapely; třetí člen z původní sestavy – zpěvák Lucki Fremdkörper – záhadně zmizel. Od června 2006 však v kapele působí bubeník Bert-ill. V dubnu 2006 trio vydalo své debutové album Hello, ale ještě předtím stihli dvakrát objet Británii a také představit svou vizi prohnilého světa ve spárech smrti na koncertech od Berlína po Los Angeles.

Po Warren Suicide na pódium nastoupí Moimir Papalescu & The Nihilists. Tuto formaci českému publiku (a nejen tomu) netřeba blíže představovat. Strhující živá vystoupení plná punkové energie, masivního zvuku, electro beatu a syrového electro rock ´n´ rollu. Dokonalá vizuální image a kongeniální projev zpěvačky La Petite Sonji (někdy prezentované jako „opiátová víla“) a zpěváka a kytaristy Hanka J. Manchiniho. Debutové album „Analogue voodoo“ vydali v roce 2004 a sklidili fenomenální ohlasy jak na klubové scéně, tak i u hudební kritiky. Následoval 12ti palcový vinyl „Summer Deviation“ (v březnu 2005) a na podzim loňského roku druhé album „Lewis Neptune“.

O půlnoci štafetu převezmou DJs. Jako první nastoupí pražská deephousová DJka Lillou, která předchystá půdu pro vzácného hosta z pařížského klubu Rex, Florenta Renarda – uměleckým jménem FLO. Upoutal již na tanečním pódiu loňského ročníku Rio de Riviera. Vlastní label Funktion Records, ale kromě toho vydává též na prestižním německém labelu Kompakt či francouzském Kiddaz FM. Line up hlavní stage doplní brněnští Javas, Ibe a Louis + Guga.

Na barové stagei se budou prolínat styly hip hop, break beat a drumandbass.

Vstupenky budou k dispozici v brněnských předprodejích za 230,-, na místě 280,-.

Info:
www.rioderiviera.cz
www.myspace.com/warrensuicide
www.nihilists.cz
www.funktion-records.com
 
 

Flyer

 
flyer
 
 
 
 
 
 
 

Partnerské linky: festivaly 2016