PARTYINFO

 

PRVNÍ LIGA VOLUME 3.

Datum konání:
23.03.2007 - pátek
Místo konání:
Pardubice - L-klub
DJs:
Vec (sk), Maztah, Blind Deaf DJs, Maztah, Sarah, DTonate, Pufaz
Live:
H16, Tafrob
Info:
http://www.dcpromo.cz...
Popis:
start 21:00, vstup předprodej 199 czk, na místě 250/300 czk
 
 
Praktické informace k hiphopové akci První Liga
 
 
Poslední důležité informace, které by jsi měl znát, než vyrazíš. Již v pátek odstartuje další díl velkého mejdanu První Liga volume 3 v pardubickém výstavišti ABC/L-klub. Přinášíme Vám přehled důležitých informací, které je dobré znát před tím, než akci navštívíte. Doufáme, že si mejdan dobře užijete, přejeme příjemnou zábavu a super kalbu. DCpromo crew.

ABC Výstaviště najdete poblíž plaveckého areálu v Pardubicích ve Štolbově ul. 2665. Open 20.00, start 21.00, end nejpozději v 5.00 hodin.

Využijte výhodné nabídky předprodejové vstupenky za 199,- Kč, ke které dostanete ZDARMA poukaz na sluneční brýle Jako Sun Glass. Předprodeje končí v pátek v 17.00 hodin. Na místě stojí vstupenek za 250,-Kč, po 22.00 hodině je cena vstupenky 300,-Kč.

Výhodné ceny partnerských drinků:

Na barech bude k výběru široký sortiment alko i nealko nápojů. My jsme pro Vás připravili speciální ceny našich partnerských drinků za snížené ceny. Checkuj níže.

Kamikaze Energy Drink za 40,-Kč
Jim Beam + Cola za 50,-kč
Lipton Ice Tea 0,5L pet lahev 3 příchutě za 35,-Kč
Pivo Pernštejn za 23,-Kč
Vodka Sobieski 0,04 za 30,-Kč
Frisco za 39,-Kč

Jak to bude vypadat na místě:

Výherci soutěží budou kontaktováni mailem. Výhru si budou moci vyzvednout na místě konání akce po předložení občanského průkazu na důkaz správnosti údajů.

Jako předkrm zde vystoupí jedna z top breakdance crew v Čechách. Tafrob - 2.5. vychází jeho dlouho očekávaný debut a ten, kdo chce slyšet, jak bude znít, by neměl chybět. H16 - Kvalitní Materiál priamo z Petržalky. Není co dodat! Vec - Otecko Vec a jeho vtipná show bude dozajista zlatý hřeb akce. Dále se v rámci křestu CD Blind Deaf Sampler představí Jay Diesel, který má venku čerstvý mixtape a zejede z něj tedy horké novinky

Toto všechno budete moci shlédnout na Kamikaze live stage, ale my jsme pro Vás též připravili stage druhou a to Escape RNB show, kde se můžete těšit na excluzivní sety djů Maztah, Dtonate, Sarah a Pufaz, čili kompletní sestavy Blind Deaf DJs.

Prostor ABC klubu umožňuje velké využití a zaručuje dostatečný komfort, který bude podpořen kvalitním zvukem a světelnou show, zajímavou masivní videoprojekcí se živými prostřihy kapel ze zákulisí a VIP zóny. Nešetříme ani různými doplňky jako jsou fotbálky, shop centrum, lightman shop apod. Přejeme rozjetou zábavu.

Zákaz vnášení drog, zbraní a vlastního pití. V celém objektu L-klubu a jeho blízkém okolí platí přísný zákaz tagování. Děkujeme za pochopení.
 
Vec a H16 na třetím dílu První Ligy

Flyer

 
flyer
 
 
 
 
 
 
 

Partnerské linky: festivaly 2016