PARTYINFO

 

PRVNÍ LIGA VOLUME 3.

Datum konání:
23.03.2007 - pátek
Místo konání:
Pardubice - L-klub
DJs:
Vec (sk), Maztah, Blind Deaf DJs, Maztah, Sarah, DTonate, Pufaz
Live:
H16, Tafrob
Info:
http://www.dcpromo.cz...
Popis:
start 21:00, vstup předprodej 199 czk, na místě 250/300 czk
 
 
Praktické informace k hiphopové akci První Liga
Vec a H16 na třetím dílu První Ligy
 
 
Po dvou úspěšných mejdanech přicházíme opět s již v podvědomí zajetou akcí s prvoligovým line-upem. Pro další díl jsme připravili premiérové vystoupení slovenské legendy Vece, nebude chybět "horká krev" slovenského hip hopu, hodně diskutovaná a platinou odměněná kapela H16. Černým koněm večera bude brněnský Tafrob + Dj Maztah.

V rámci akce proběhne křest CD Blind Deaf Sampler v doprovodu mnoha pozvaných hostů, kteří se účastní této kompilace. K dispozici bude i druhý odlehčený, avšak stále více populární Escape R´n´B floor, který již  na předchozích dílech potvrdil své pevné místo na tomto mejdanu. Zde se představí Blind Deaf DJs - godzilla Maztah, půvabná djka Sarah, top producent DTonate a sběratel originálů Pufaz.

Krutej EAW sound na obou scénách, masivní světla, plazmové a velkoplošné videoprojekce se živými sestřihy, spousta dárků a výherních cen od našich partnerů a další finesy.

Pardubice znovu ožijí!! První Liga - "Ber, nebo nech bejt."

Podrobné informace, soutěže a další info najdeš na webu akce:

VEC 
Vec, legenda, MC, DJ a producent je ve hře již od roku 1992. Po prvních pokusech přichází společně s Midim jako kapela Trosky a je tomu právě 10 let, kdy tahle legendary kapela vydala stejnojmenné album. Dojde na singly  "Tozmemi / Zakázané Uvolnenie  a Atmo Rytmo / Akože reperi a Trosky jsou minulostí.

Vec ale také sklízí úspěchy na poli DJingu. V roce 2001 se coby vítěz CZ/SK DMC zúčastnil světového finále v Londýně. Je ke slyšení na všech zásadních kompilacích a v roce 2005 konečně vychází jeho album Dobré Ráno, které sklízí díky jeho nadhledu, ironii a vtipu kladné ohlasy i mino hip -hop základnu. Při jeho show čekejte uvolnění, upřímnost a konec srandy. Otec Vec dorazí na První Ligu. Ještě stále nás to baví...)

H16 
Mladá krev z Petržalky. Raketový nástup.. Album "Kvalitný Materiál" dosáhl na Slovenku platiny, čili více jak 6000 ks, čehož v Čechách nedosáhne jen tak někdo. Producenti Abe a Grimaso se stali vyhledávanými beatmakery, na mikrofonu řádí trojka Killa Korec, Cigo a Dylema. Hájednašeska, skupina, která je "...čerstvá ako chleba z Tesca".

TAFROB
Jeden z nejnadanějších českých mcs. Svou rapovou kariéru nastartoval v kapele ZW Cirkus, která korunuje svoje úsilí roku 2004 vinyl singlem "Ja bych si pral / Obe strany mince". Poté kapela stagnuje a Tafrob pomýšlí o sólo kariéře. Je nekorunovaným králem českého freestylu a naposledy o sobě dal hlasitě vědět na svém sólo singlu "Nuda v Brně". V současnosti připravuje své sólo album, které vychází 2.5. a na tomhle mejdanu se jistě dočkáte jeho ochutnávky.

 
 

Flyer

 
flyer
 
 
 
 
 
 
 

Partnerské linky: festivaly 2016