PARTYINFO

 

PE! MUSIC NIGHT

Datum konání:
16.03.2007 - pátek
Místo konání:
Brno - Perpetuum
DJs:
Natasza (at), Oscarsix (at), Javas, Koala
 
 
Rakouská dvojka Natasza & Oscarsix vystoupí v březnu v Brně
 
 
Na pátek 16.3. je do brněnského klubu Perpetuum přichystán příjemný večírek PE!music Night v režii zkušeného bratrského dua Javas a Koala, kteří Vám znovu představí dva významné hosty z Vídně. Javasovi stájoví kolegové - hlavní představitelé hudebního vydavatelství PE!music DJs Natasza / Oscarsix, si dovolí tento večer předvést něco ze svého DJ-ského umění a skvělého feelingu pro taneční hudbu.

Přijďte si opět vychutnat vynikající underground house music a nalaďte pozitivní vibrace pro Vaše uši!

Zde fotky z minulé vydařené akce PE!music Night v Perpetuu:
fotky1
fotky2

Tahle umělecká i partnerská dvojice z Rakouska má bohaté mezinárodní zkušenosti z oblasti elektronické taneční hudby. Svoje pravidelné akce prezentuje nejen v domácím prostředí rakouských a polských klubů, ale i v Německu, Francii, Španělsku, Maďarsku atd., kde úspěšně baví se svým jackin house rytmem nadšené návštěvníky mejdanů.

PE!music crew mimo jiné též zahrnuje společenství DJs a producentů, kteří se aktivně podílí na rozvoji evropské kulturní spolupráce. Představují informační webové stránky, kde prezentují aktivity umělců z celého světa a nově vzniklý úspěšný hudební label.

Duo Natasza a Oscarsix v současnosti vydává spoustu skladeb na svém labelu PE!music a taky u řady dalších světových hudebních vydavatelství např. S-sense, I love deep a především Uniform Records z USA. S Amerikou ostatně rozvíjí svoje další aktivity v rámci spřízněných kolegů z oblasti jackin house. K jejich pravidelným hostům na párties v polských top klubech Prozak, Midgard, Club 4 patří takové pojmy house scény jako: Asad Rizvi, Joey Youngman, Johny Fiasco, Raoul Belmans, Jake Childs, Jacob, Lil Mark, Troydon, Vernon/DaCosta, Swirl People, David Duriez a mnoho dalších.

Zde stahuj nejnovější live DJ mix Natasza&Oscarsix: http://mixntrix.net/download.php?mixid=672

více info na: www.myspace.com/nataszaandoscarsix

Na stránkách PE!music www.pemusic.org najdete několik dalších exkluzivních mixů dvojice Natasza/Oscarsix a taktéž seznam vydaných desek.

 

Flyer

 
flyer
 
 
 
 
 
 
 

Partnerské linky: festivaly 2016