PARTYINFO

 

FUTURE OF THE SUN

Datum konání:
16.03.2007 - pátek
Místo konání:
Praha - Styx
DJs:
Igraczech, Dialect, Apep-Sirius
Popis:
start 21:00, vstup 50 czk
Line-up:
21:00 - 22:30 Dialect
22:30 - 00:00 Igraczech
00:00 - 02:00 Apep-Sirius
 
 
Ve Styxu se představí domácí producenti
 
 
Klub Styx vás zve na hudební akci Future of the Sun. Tato cesta ve znamení zlamaných beatů započně přímo v nitru této galaxie a zavede vás hodně daleko od planety Země. Touto cestou vesmírem vás provedou djs a producenti Igraczech, Dialect a Apep-Sirius. Výprava k Slunci bude těžká a složitá, ale tito zkušení piloti mají za sebou už několik výprav vesmírem. Budoucnost bude záležet jen na těchto reprezentantech planety Země.

Proč Future of the Sun? Budoucnost je ve Slunci, kdyby nebylo Slunce nebyl by život a planeta Země by vyhasla. Pokud se to (co?) nepovede těmto pilotům, kterým pevně veříme, tak můžeme jen doufat v lepší zítřek. Držme jim palce.

Jako první odstartuje Dialect, který se nebojí spojovat zlamaný beat s minimalistickým prvkem techna. O tomto dj a producentovi se dozvíte více na http://kaktusrecordings.org, kde si můžete stáhnout a poslechnout jeho hudbu.

Další vystoupí producent a dj Igraczech. O tomto nadějném producentovi se dozvíte více na http://www.syxra.cz. S DJem Touchwoodem dal dohromady kompilace Presence 1 a 2, kterou si můžete poslechnout a zakoupit v pražském klubu Punto Azul, kde má igraczech také hudební prezentace s různými djs např. Touchwoodem, Gonzalesem, Im cyber a dalšími. Uvidíme, jaký set si připraví do Styxu.

Jako poslední se vám představí dj a producent Apep-Sirius. Je to nový člen posádky, tak mu držme palce a hodně ůspěchů v hudební tvorbě. Tohoto dje a producenta si můžete poslechnout na http://www.hudebni-scena.cz.

Adresa hudebního klubu Styx je Sokolovská 349/144, Praha - Karlín, je to kousek od zastávky tramvaje č. 24 nebo 8 – Invalidovna.
 

Flyer

 
flyer
 
 
 
 
 
 
 

Partnerské linky: festivaly 2016