PARTYINFO

 

SALVATION GOLD

Datum konání:
24.02.2007 - sobota
Místo konání:
Praha - Valentino
DJs:
Alan X (uk), Luke Hope (uk), Tommy Rogers, Texx


Live:
vocals by Peyton (usa), sax by Ivan M (space resident), Milan Strnadel (lookbetternaked)
Popis:
vstup 200/250 czk
 
 
Salvation proběhne již tento víkend
Alan X hostem Salvation Gold ve Valentinu
Luxusní houseový mejdan se chystá na příští sobotu do pražského klubu Valentino. Zlatá edice párty Salvation přivítá britskou djskou dvojici Alan X a Luke Hope, jejichž vystoupení okoření vokál amerického zpěváka Peytona.
 

Salvation – Brings You The Best!

Je to již dva roky, co se tato největší globální  párty noc představila poprvé i v České republice. Celkem pětkrát si mohli i tuzemští klubeři vyzkoušet, jak to vypadá, když to Salvation pořádně rozjede.

Nyní je tedy správná chvíle představit to nejexkluzivnější, co tato původem britská produkce dovede – Gold Edition  se v každé zemi koná jen jednou za rok a je vždy velkolepou oslavou toho nejlepšího, co celosvětová Salvation nabízí.

Oslavit a především zahrát svůj legendární set na 4 gramofony (back to back) přijedou tentokrát hned dvě hvězdy. Jeden ze zakladatelů houseové taneční scény ve Velké Británi DJ a producent Alan X a  momentálně nejžádanější Salvation resident DJ Luke Hope. Za vše hovoří jejich společné vystoupení na poslední nejpopulárnější Gold Edition v New Yorku, kde si vysloužili nekonečné ovace celého klubu! Tito pánové jsou garancí obrovské porce té nejlepší klubové muziky, kterou současná světová scéna nabízí!

Je nám zároveň velkou ctí, že budeme moci na Gold Edition představit opravdovou lahůdku! Momentálně nejrespektovanější americký houseový zpěvák Peyton, který se poprvé představil v Praze minulý rok po boku Chrise Coxe na nezapomenutelné Lookbetternaked párty, vystoupí tentokrát live v klubu Valentino! Tento syn amerického pastora a mimochodem také profesor literatury od svých začátků ve sboru urazil kus cesty. I díky mimořádně inteligentním textům, které berou za srdce, dnes nenajdete vytíženějšího vokalistu. O jeho desky se perou ta nejlepší vydavatelství. Tu poslední ulovil prestižní label Hed Kandi a hned první singl A Higher Place zboural taneční hitparády.

V historii Salvation doposud "nejnašláplejší" line up pak zcela jistě okoření svým uměním i dva přední saxofonisté Ivan M, resident klubu Space na Ibize, a Milan Strnadel ze stáje Lookbetternaked. Ze stejné produkce jsou i naši přední Djs Texx a Tommy Rogers!

Co dodat? Asi jen to, že se bude jednat o poslední Salvation párty před létem a že se na tuto výjimečnou noc chystá již tradičně opět i velké množství kluberů ze zahraničí. Bude tedy více než obvykle platit heslo:

More Lights * More Sound * More Music * More Deco * More Dance * More Sexy People = Salvation

Official Gold Warm Up Party With Peyton Vocals  @ Downtown Café (Újezd 19, Praha 1) 20:00 – 24:00 hod.

Official After Party @ LE CLAN (Balbínova 23, Praha 2 - Volný vstup se Salvation páskou!) Salvation DJs in the house!!!

Předprodeje:
Club Valentino - Vinohradská 40, Praha 2
Downtown Café Praha - Újezd 19, Praha 1
Běžný vstup –  předprodej: 200 Kč. Klub: 250 Kč. VIP vstup –  předprodej: 400 Kč. Klub: 500 Kč. V ceně VIP je přednostní vstup do klubu, welcome drink, VIP Salvation dárek, občerstvení a vstup do VIP zóny s vlastní obsluhou.

www.club-valentino.cz - www.lookbetternaked.cz - www.downtowncafe.cz - www.pinkstar.cz - www.ambassadorlimo.cz www.salvation-london.com

 

Flyer

 
flyer
 
 
 
 
 
 
 

Partnerské linky: festivaly 2016