PARTYINFO

 

SALVATION GOLD

Datum konání:
24.02.2007 - sobota
Místo konání:
Praha - Valentino
DJs:
Alan X (uk), Luke Hope (uk), Tommy Rogers, Texx


Live:
vocals by Peyton (usa), sax by Ivan M (space resident), Milan Strnadel (lookbetternaked)
Popis:
vstup 200/250 czk
 
 
Salvation proběhne již tento víkend

 
Čas na hodinách, odpočítávajcích start další Salvation Party v pražském klubu Valentino se krátí. Již tuto sobotu odstartuje ve 22.00 hodin známý český DJ Tommy Rogers bez nadsázky uměleckou show, která se poprávu může pyšnit příznakem Gold Edition. Pokud se podíváte na line-up Salvation pochopíte! Kromě již zmiňovaného Tommyho Rogerse a Texxe přijede z Londýna pražské klubové scéně již dobře známý a stále obdivovaný Alax-X, kterého tentokrát doplní Luke Hope.

Angličtí residenti tamní Salvation předvedou českému publiku společnou show ze čtyř gramofonů! Kvalitní hudební zážitek ze Salvation Gold Edition vynikajícími sety slavných Djs nekončí.

Produkce LookBetterNaked si totiž připravila opravdový bonbónek – live performance zpěváka Peytona z New Yorku, kterého můžete slyšet například na aktuálním singlu ATFC – New Day, který remixovali Ian Carey nebo Jack McCord. Když k tomu všemu přidáte ještě dva nadané saxofonisty Milana Strnadela a Ivan M., který pravidelně vystupuje v klubu Space na Ibize, budete si přát aby tahle párty nikdy neskončila.

K (nejen) hudební kvalitě, kterou je Salvation i další akce LookBetterNaked Production proslavené přispějí originální dekorace, špičkový zvuk a efekty! Všichni návštěvníci této události mají navíc šanci vyhrát dvě letenky od společnosti Scandinavian Airlines na Gay Pride ve Stockholmu s luxusním ubytováním Radisson SAS. Není co dodávat! Snad jen... přijďte včas! Valentino není nafukovací :)
 
Alan X hostem Salvation Gold ve Valentinu

Flyer

 
flyer
 
 
 
 
 
 
 

Partnerské linky: festivaly 2016