PARTYINFO

 

FUTURE

Datum konání:
24.02.2007 - sobota
Místo konání:
Plzeň - Granit
DJs:
Freeman, Mr.Pole, Technopower
Info:
djfreeman@seznam.cz
Popis:
start 21:00, vstup 30 czk
 
 
Techpower headlinerem nové klubovky v Plzni
 
 
FUTURE - Nová klubová techno noc! Vážení příznivci techna! Chceme Vás informovat o nově vzniklé pravidelné klubové techno noci, která vznikla pod záštitou DJs Freemana a Mr.Poleho, a bude se pravidelně konat v klubu Granit v Plzni na Lochotíně. Myšlenkou této noci je nabídnout pořádný mejdan s důrazem na kvalitní produkci techna a prezentaci nadějných a talentovaných djs z celé republiky, kteří budou pravidelnými hosty této akce.

První díl se uskuteční v sobotu 24.2.2007, den po brněnské Apokalypse, pro ty, co nejeli nebo ješte nemají dost ;-) Představí se Vám již zmiňovaní dj's FREEMAN a MR.POLE a jako host dj TECHPOWER z Prahy. Doufáme, že již první díl Vás zaujme a budete se skvěle bavit. Takže na viděnou v sobotu a nezapomeňte, FUTURE je i Vaše budoucnost!

Profil DJ Techpower:

DJ Techpower se narodil před necelými 25 lety v Praze, a už od raného mládí se začal aktivně zajímat o hudbu ve všech jejích podobách, včetně pokusů o vlastní tvorbu a produkci. V 15 letech se poprvé dostal k počítačovým hudebním programům jako Fasttracker a Cakewalk, což mělo, spolu s objevením tvorby legendárních The Prodigy, za následek naprosté propadnutí elektronické hudbě.

Následovalo tříleté účinkování v elektrometalové kapele, kde také poprvé výrazněji uplatnil své tvůrčí schopnosti a především zrealizoval svoji již delší dobu trvající představu o spojení a zmixování živých nástrojů (hl. elektrické kytary) s elektronikou.

V té době jej však na svou stranu zcela zlákalo techno, což jej přimělo k odchodu z kapely, a zároveň přerušení své aktivní hudební činnosti. K hraní se dostal zcela neplánovaně a nenásilně až po několika letech pravidelného navštěvování párty a jiných akcí, přičemž bylo patrné, že jej scále fascinuje digitální forma zvuku, skýtající neomezené možnosti jak v produkci, tak v mixování a reprodukci tracků dle vlastních potřeb a představ.

V současnosti tedy pracuje na zdokonalení live act produkce, rád mixuje tracky se svými loopy, kterých neustále přibývá, a dává tím tak svým setům tvář a atmosféru přesně podle svých představ.

Za svou zatím krátkou djskou „kariéru“ (od jara 2006), si stihl jak zahrát třeba i na Warm upu Apokalypsy „I Love Techno“ v Praze, tak především najít své fanoušky, kteří oceňují zejména jeho citlivě sestavené sety, kombinujicí harmonické plochy s nekompromisními beaty, zásobujícími partypeople neustálým přívalem energie.

 

Flyer

 
flyer
 

Fotoreporty

 
 
 
 
 
 
 
 

Partnerské linky: festivaly 2016