PARTYINFO

 

SHADOWBOAT

Datum konání:
23.03.2007 - pátek
Místo konání:
Praha - houseboat U Bukanýra
DJs:
Anakin (shadowbox.cz), Bifidus Aktif (shadowbox.cz), Rudeboy (shadowbox.cz)
Popis:
start 21:00, vstup zdarma
 
 
Rozhovor s Anakinem k pátečnímu Bukanýru
 
 
Už máte plány na pátek 23. března? Ne? Navrhuju Bukanýr, je to tam fajn. Nezaplatíte ani korunu vstupného, uslyšíte hottest drumandbass stuff, poznáte nový lidi a jako bonus se pohoupete do rytmu na vlnách Vltavy. Tentokrát vás budou roztancovávat manažer Bifidus Aktif, zmije Anakin a blondýna Rude Boy. Ke slyšení bude jako obvykle pestrá selekce, nejnovější pecky prokládané klasikami, vše pěkně umíchané a s citem podávané.

Ahoj Anakine, v době, kdy děláme tento rozhovor, je venku krásně, sluníčko, jaro... neměl by ses náhodou vyhřívat na kameni jako správná zmije?

Ale jistě! Jen co doděláme rozhovor, vylezu na balkón, namažu se krémem na opalování a pustim si novej díl Heroes!

Já to věděl. Rozeberme pro čtenáře, kteří možná neví, jak přesně rozkódovat první otázku, zmijí téma: Jsi jedna polovina DJského tandemu Deadly Viperz. Co si pod tím mají představit?

Deadly Viperz je název pro back2back show Akiry a Anakina. Celý je to marketing - na trhu byla díra po Nitropanku, tak jsme toho využili. V současnosti ale považuju za nejdůležitější postavu projektu manažera Bifida! Od něj teď syčí většina nápadů - z nejčerstvějších bych jmenoval zmijí klíčenky a štikerky, který budou brzo k dostání v každým dobrým dnb klubu.

Výborně! Na příštím Bukanýru ovšem nehraješ s Akirou, ale právě s Bifidem a Rudeboyem. Bude to i tak jedovaté?

1 had + 1 hádě + 1 blondýna = ...bude to sladce jedovaté!

Na jakou desku se nejvíc těšíš, až jí zahraješ?

Budeš se mi asi smát, ale mně se teď hodně líbí Nu:Balance na Bingu - Corinthians. Navíc speciálně na Bukanýru to myslím hodně sedne.

Poslední dobou ses zaměřil na produkci, kam s ní směřuješ? Dostojíš svému poslání zmije a vydáš něco na Futureboundově labelu Viper?

To je pravda, zařídil jsem si teď víc času na koníčky a produkce je jeden z nejzásadnějších. V současný době piluju hlavně zvuk a musím říct, ze začínám bejt docela spokojenej. Něco by mělo bejt k slyšení v nasledujících Shadowboxech na Radiu 1. Chci ale dělat víc groovy a taneční věci... a to neni zas taková p**el. Viper pro mě není meta. Spíš Metro.

Jezdí zmije metrem?

Jelikož se právě přestěhovala na Prosek a pracuje na Újezdě, tak si zmije metra užije víc než chce.

Koukáš na Kobru 11 nebo jsou kobry amatéři?

Nejsou špatný. Baví mě ten prvoplánovej scénář s (v německý seriálový tvorbě tradičně) mizernejma dialogama. A v každym díle čekám, jaký auto skočí flipem přes svodila do protějšího pruhu autobahnu. To je prostě evergreen.

Nějaký vzkaz na závěr?

Pro tebe? Mám tě rád.

Já tebe taky! A pro čtenáře?

Podporujte kvalitní muziku, podporujte Shadowbox, podporujte Shadowboat!

ptal se: Bifidus Aktif

 

Flyer

 
flyer
 
 
 
 
 
 
 

Partnerské linky: festivaly 2016