PARTYINFO

 

UNDERGROUNDIY

Datum konání:
24.03.2007 - sobota
Místo konání:
Praha - houseboat U Bukanýra
DJs:
Radio (bukanyr.cz), Face (techno.cz), Sense (boca chica)
Popis:
start 21:00, vstup zdarma
 
 
Undergroundiy na House boatu U Bukanýra
 
 
DJ Radio ji miluje nade vše! Ptáte se, kdo to je? Ne, správně je: „co to je?“ A odpověď zní: „voda!“ Obyčejná voda... Sotva se nám v únoru vrátil po půl roce surfování v Kostarice, už ho to táhlo na House boat U Bukanýra, který stále kotví na Vltavě, blízko botelu Admirál. A pokud jste s námi vydrželi až do konce, asi už víte, že oslava to byla se vší parádou a do brzkých ranních hodin...

Radio i Face, oba rezidenti této noci, si pro březnovou edici párty UNDERGROUNDIY s podtitulem Power Of Flower přizvali tentokrát posilu z Hradce Králové. Již poněkolikáté vám tak set na tomto místě umíchá DJ Sense, jenž dorazí s notebookem i s oním zajímavým systémem Serato, díky němuž vám splní i vaše nejtajnější přání. Měsíc co měsíc v královéhradeckém Eventu praská parket ve švech na jeho noci Boca Chica a vy si tak můžete ideálně vychutnat, jaké že odrůdy house music frčí u našich sousedů. Už teď vám můžeme prozradit, že vás čeká pěkná divočina!

A proč Power Of Flower? Vždyť ta divná Zima už nás konečně opustí, Jaro se bude pomaličku rozhlížet, travička se zazelená, ptáčkové budou zpívat, všechno bude voňavé a svěží... I naše dekorace vás na tohle fajn roční období upozorní! No není to krása jít s touhle parádou potom do pelíšku? My se na vás 24. března těšíme a opět vám umícháme stylově pestrý koktejl, který má jen jednoho jmenovatele. House!

 

Flyer

 
flyer
 
 
 
 
 
 
 

Partnerské linky: festivaly 2016