PARTYINFO

 

FASHION TV PARTY

Datum konání:
23.02.2007 - pátek
Místo konání:
Praha - Duplex
DJs:
Tyson - Royal Gigolos (de), Tommy Rogers & Peet (tommyrogers-peet.com), Raju (studio54)
Info:
info@zhp.cz, info@duplex.cz
Popis:
vstup 400 czk, holky 200 czk
 
 
DJ Tyson - Royal Gigolos vystoupí v Duplexu
 
 
Pátek 23.2. by jste si určitě v pražském klubu Duplex neměli nechat ujít akci pod taktovkou Fashion TV. Módní a lifestylový kanál FTV asi netřeba představovat. Těšit se můžete na exclusivní fashion show, kterou vám představí přední české modelky.

DJ TYSON - ROYAL GIGOLOS
Tyto úspěšné hitmakery, kteří se již mnohokrát osvědčili i na českých akcích, asi netřeba dlouze představovat. Royal Gigolos ovládají s předělávkami megahitu 60. let "California Dreamin´"a "No Milk Today" taneční parkety na celém světě. Neuvěřitelných 8 týdnů bodovala "California Dreamin" na prvním místě evropské hitparády "European Dance Traxx", byla první ve všech Djských hitparádách v Německu a v Czech Dace Charts. Stala se desátým nejhranějším hitem v českých rádiích a německou. TV stanicí VIVA byla "California Dreamin´" nominována na taneční hit roku 2004.

Určitě si také poslechněte nové singly "Ymca" a "Black Betty".  A hlavně také Tell it to my heart - remixy už udělaly jména jako  Jerry Ropero, Thoka, Sonny Burnett and Burnett & Cooper.

www.royalgigolos.com
www.royalgigolos.de  

Nesmí samozřejmě chybět ani osvědčení residenti Tommy rogers & Peet a Dj Raju. Originální dekorace, masivní zvuk i světla, 20 laserů, 20 gogo a performace jsou v Duplexu samozřejmostí.

Vstup: 400,- kluci/ 200,- holky, s kartou klubu Duplex 100,-



 

Flyer

 
flyer
 
 
 
 
 
 
 

Partnerské linky: festivaly 2016