PARTYINFO

 

BASE

Datum konání:
23.02.2007 - pátek
Místo konání:
Praha - Pekelnej Bar
DJs:
Eagle, Marshall, Adam Cloud, Shkobiss
Popis:
start 22:00
 
 
Adam Cloud: "Chceme, aby každý Base byl žánrově odlišný."
K příležitosti druhého pokračování zajímavého večírku Base ve smíchovském Pekelném baru jsem vyzpovídala jednoho z rezidentů tohoto večera - DJe Adama Clouda. V krátkém rozhovoru nám tento housový dj a rezident pražského after klubu Studio 54 poví pár slov o sobě a poté nám představí právě svou novou rezidentní klubovku.
 
Ahoj Adame, tvé jméno je spjato především s pražským after klubem Studio 54, přesto si pro některé clubbery velkou neznámou. Mohl by jsi se nám ve stručnosti představit?

Ahoj Lucko, k hraní jsem se dostal v roce 2000, kdy jsem si s kamarádem koupil gramce. Začínali jsme hrát v menších barech a klubech v Praze i mimo. Zúčastnil jsem se DJ-ské soutěže LIVC DJ CUP, kde jsem skončil na 3. místě. Díky tomu mi bylo nabídnuto hraní v klubu Industry 55. V roce 2002 jsme založili agenturu Nightstorm a udělali jsme pár velkých parties např. Vector Venom v pardubickém L-ku s headlinerem Valentinem Kanzyanim. Kluby kde jsem si zatím zahrál jsou: Industry 55, Défilé, Aquarium, L-club Pardubice, Lighthouse, Karlovy Lázně, Studio 54, Roxy, Duplex, Mecca, Pekelnej bar, Houseboat U Bukanýra, CZ Beat, Techtle Mechtle, Event (Hradec Králové), Alcatraz (Žilina-SK), Endorphin (Michlovce-SK) a mnoho dalších... Hudební styly kterýma jsem postupně prošel jsou deep house, tech-house, techno, funky house a v současné době hraji melodický electro progressive house, který lehce doplňuji funky-club-housem.

Co je u tebe nového ať už v osobním nebo profesím životě?

V poslední době se to všechno točí jen kolem hraní. Kromě stálého hraní ve Studiu 54, nebo v Techtle Mechtle, s kamarádem DJ-em Shkobissem připravuji svoji pravidelnou noc BASE v Pekelným baru, která se bude konat právě tento pátek. Dále rozjíždíme pravidelné středeční mejdánky Effect House Celebration také v Pekle, nebo party HouseXit na které se podílíme společně s DJ-em Marshallem v nově otevřeném CZ Beatu. A aby toho nebylo málo tak se Shkobissem připravujeme Warm Up parties k Amazing City, kde jako hlavní hvězda vystoupí Paul Oakenfold. Do toho mám ještě svoji stálou práci. No prostě nevím co dřív, za což jsem ale rád! Moc se těším, až budu mít chvilku, vytáhnu prkno a vyrazím na hory!

Právě Base je tvoje nová rezidentní noc v Pekelném baru, co nám o ní povíš?

Tak je to malá klubová noc v moc příjemném prostředí klubu Pekelnej Bar. Tuto noc produkuji společně se Shkobissem. Tento pátek bude druhé pokračování, kam jsme si pozvali DJe Eagla a Marshalla. Hudební styl, který zazní na tomto Basu je melodický electro-funky-pupming house. Máme v plánu aby každý Base byl žánrově odlišný. Na prvním Basu kde zahrál DJ Tripmain jste mohli slyšet electro a electro-minimal.

Máte pro návštěvníky tohoto určitě povedeného mejdánku něco extra?

Máme v plánu, aby každé pokračování bylo žánrově odlišné. S Radkem jsme si připravili speciální Smash Hit back to back mix, který doplní speciální ohňostroj a poté bude ke stažení na internetu. Dále zde návštěvníci budou moct vidět pekelnou barmanskou Fire show. Bude zde také videoprojekce, welcome drinky, ovoce a pro prvních 30 návštěvníků CD zdarma. Celá party bude pokračovat od 05:00 ve Studiu 54, kde začnu já společně se Shkobissem, vystřídá nás Pete Walk, Eagle a na závěr Bon Finix. Jinak tuto noc zde bude slavit narozeniny náš kamarád fotograf Max společně s Dádou.

Jaké jsou tvoje plány do budoucna?

Budu se určitě věnovat akcím, které dělám doposud. Dál chci začít společně s Radkem pracovat na tvorbě vlastní hudební produkce. Jinak bych se chtěl zkusit prosadit v zahraničí.
 
Druhé pokračování houseového večírku Base

Flyer

 
flyer
 
 
 
 
 
 
 

Partnerské linky: festivaly 2016