PARTYINFO

 

BASE

Datum konání:
23.02.2007 - pátek
Místo konání:
Praha - Pekelnej Bar
DJs:
Eagle, Marshall, Adam Cloud, Shkobiss
Popis:
start 22:00
 
 
Adam Cloud: "Chceme, aby každý Base byl žánrově odlišný."
Druhé pokračování houseového večírku Base
 
 
Dámy a pánové, Adam Cloud & Shkobiss uvádějí druhé pokračování noci BASE (ELECTRIC RHYTHM HOUSE MUSIC NIGHT), v čím dál více populárním prostředí clubu Pekelnej Bar. Po prvním mejdánku, kde jako host zahrál DJ Tripmain, a který se vydařil na 100% (viz. fotoreport na superdance.cz), jsme si pozvali mistra přes house music DJe Eagla.  Aby toho nebylo málo, doplní ho talentovaný pražský DJ Marshall.

Tato noc se ponese v rytmu melodické electro-funky-pupmping house music.Ve specialním Smash Hit Base back to back mixu, se představí rezidenti noci (Adam Cloud vs. Shkobiss) za žáru speciálního ohňostroje! (tento mix bude ke stažení na superdance.cz. Všichni DJs se prostřídají za pultem po půlhodinových intervalech a na závěr uslyšíte hromadný ranní versus set!!!

Opět se můžete těšit na FAIR SHOW od mistra barmana, která je pro Peklo typická a vždy je třešničkou na dortu rozjetého mejdanu! Také zde nebude chybět profi fotograf, který zveřejní fotoreport na tanečních serverech (superdance.cz, techno.cz aj.)!  Pro ty z Vás, kteří nebudou mít dost se od 5:00 pokračuje ve Studiu 54, kde začne Adam Cloud a vystřídá ho Pete Walk.

info:
www.studio54.cz – sekce program

Pro pár šťastlivců máme připraven malý dárek v podobě 30 CD (Adam Cloud 7). Na závěr je nutno jen připomenout : výborné alkoholické i nealkoholické cocktaily, točené kvalitní pivo, dobré ceny, super zvuk, příjemný a profesionální personál, vstup zdarma, start 22:00 - ??? od 5:00 strat Studio54 - konec je ve hvězdách!

DJ Eagle
Třináct let hrající DJ, který začínal na vesnických diskotékách a zábavách. Cit pro hudbu a nadšení měl, a tak netrvalo dlouho a jeho talent ho zavedl až do nejlepších českých klubů. V některých se stal i rezidentem např.: Karlovy Lázně, Mish Mash, Duplex, Studio 54 aj. Bude tomu 3 roky co mu nynější radio DeeJay nabídlo spolupráci a začal moderovat a produkovat společně s Vítkem Červeným pravidelný taneční pořad Vítův tanec live. DJ Eagle měl možnost si zahrát také v zahraničí (Německo, Itálie) V jeho setech uslyšíte spoustu vokálových energicky nabitých housovek.
 
DJ Marshall
Tomáš Bona aka DJ MARSHALL, narodil se v maďarském Komárnu roku 1974. Jeho začátky vůbec nenasvědčovaly tomu, že bude kdy stát za gramofony, ale nepředbíhejme.V 15ti letech začal hrát na bass kytaru v metalové kapele Mephisto!Po vydáni prvního alba následovala šnůra koncertů s kapelami Gladiator a Team:-) . V roce 1996 dokonce na Slovensku vyhrál s kapelou prestižní soutěž Marlboro Rock In, kde za nimi skončila i dnes známá kapela No name!Později hráli i s jazzovými kapelami a přicházeli nabídky na hraní do různých  kapel, např.Tublatanka:-))))

Koncem devadesátých let se upnul na styly RnB, jazz a soul a čím dál víc přičichával k taneční klubové scéně.V roce 2001 se stěhuje definitivně do Prahy a po 4 letech,  si v aiffel records kupuje svoje první gramofony a mixpult. Jeho první desky se nesou v dosti ostrých techno rytmech, ale po seznámení s djem Shkobissem, netrvá dlouho a nachází zalíbení v house music. Jeho styl v dnešní době se nese ve výrazných funky bassových linkách s melodickými plochami, vokály, okořeněné elektro zvuky...Za krátkou dobu ,co stojí za gramofony, jsou jeho mixy velice technicky kvalitní a dynamické. Momentálně DJ MARSHALL spadá pod hlavičku HOUSEXIT,rezidentní noc s djem Shkobissem, kterou už představili v klubech po celé ČR,  Slovensku a Maďarsku!
 
DJ Adam Cloud
Vlastním jménem Adam Kloud (1983) na české taneční scéně působí od roku 2000, kdy začíná hrát po pražských barech a podílí se na pořádání menších parties. Zúčastnil se DJ-ské soutěže LIVC DJ CUP, kde se umístil na 3. místě. Díky tomu je mu nabídnuto hraní v již legendárním clubu Industry 55. V roce 2002 spoluzakládá agenturu Nightstorm a podílí se na pořádání velkých parties v Praze, ale i mimo ní (Vector Venom - Valentino Kanzyani).V této době se Adam ponořil do rytmu techna. Po ročním úletu nabitého techna se opět vrací k house music. Stává se rezidentem nejznámějšího afterklubu Studio54, ale i ve fashion lounge Defilé,  Aquarium music clubu a jiných.

V současné době Adam spolupracuje s DJ Shkobissem na jejich rezidentní party BASE, která se bude konat každý měsíc v Pekelným baru. Zároveň s tím rozjíždí pravidelné středeční mejdánky Efekt House Celebration také v Pekle. Dále se podílí na přípravě Warm Up parties k velkým halovkám (Amazing City – Paul Oakenfold) a na pokračování noci HouseXit která se přestěhovala do nově otevřeného CZ Beatu na Žižkově.

Adama si můžete poslechnout v klubech jako: Studio54, Pekelnej Bar, CZ Beat, Duplex, Mecca, Roxy,  ale i v klubech mimo Prahu, nebo také na Slovensku v Žilině (Alcatraz) a Michalovcích (Endorphin). Adam byl a je zván do pořadů na česká rádia např.: DanceExtravaganza (Evropa2), Vítův tanec live (Radio DJ), nebo na Dance radio. Po dobu působení na taneční scéně Adam Cloud vystřídal mnoho hudebních stylů. Začínal s deep-housem, poté přešel k tech-house, zkusil i techno nebo funky-house. Dnes hraje melodický electro progressive house, který lehce doplňuje funky-club-housem. Vždy se snaží aby jeho sety byly zvukově rozmanité a něčím ojedinělé.
 
DJ Shkobiss
vlastním jménem Radek Škobis se narodil roku 1978 v Praze. První kontakt s klubovou scénou měl již v roce 1993, kdy ještě s pražským dj N.kypem měli 2 roky svoji rezidentní noc v brněnském klubu Favál, kde naživo přicházeli do tajů mixování.V roce 1993 se také seznámil s kapelou Vanessa, kde později našel také svoji roli, následně v projektech Target a Prozag!Vyrůstal na tvrdší elektronice, EBM a mezi jeho první placky patřilo samozřejmě dosti tvrdé až psychadelické techno s náznaky goa trancu..Po čase kolem roku 96 nastaly určité problémy a tím také postupný odchod ze scény, jak klubové tak i  konec projektu kolem pražské elektronické kapely Vanessa.

Znovuzrození, dalo by se říci začalo někdy v roce 2001, stále v rytmu techna. A však velmi pomalu začal hrát na party a hledal dlouho sám sebe, až se našel v  poklidnějších vlnách house music!V roce 2004 začal pracovat u svého dlouholetého kamaráda Aiffela,v shopu Aiffel records, zaměřený na prodej dj techniky.Tam také nastal určitý zlom...Spoustu nových kontaktů, známých a kamarádů. Začala spousta nových možností na hraní, díky Aiffelovi a djovi Pacovi a později i Prochyho. Sám začal pořádat vlastní rezidentní noc Housexit v žižkovském klubíku Anubis, dnes  cz beat. Později také v MC 77, v mimopražských klubech a také na Slovensku. Spolu s ním vystupoval jako druhý rezident dj Marshall ,se kterým vystupoval i nadále pod hlavičkou Housexit.Spolu s Marshallem  začali pracovat i na vlastní tvorbě v projektu "Housexit music" a dokonce se dostává šance udělat remix pro Daru Rolins, který však nebyl realizován z různých důvodů....

V poslední době máte možnost slyšet Shkobisse pravidelně v after klubu Studio 54, čehož si velice cení.Dále učinkuje v Pekelnym baru, kde rozjíždí s blízkým kamarádem a zároveň výborným djem Adamem Cloudem pravidelnou noc "Base".Také spolu připravují Warm upy k velkým halovým akcím(Amazing City-Paul Oakenfold)!

Další aktivitou, na které se Radek podílí s Dj Marshallem a Adamem Cloudem je párty HouseXit, která bude pravidelně v nových prostorách clubu CZ Beat. Jinak vystupuje v různých klubech po celé ČR a Slovensku. Jeho sety se momentálně nesou v elektrizujícím,pumping house rytmu!


 
 

Flyer

 
flyer
 
 
 
 
 
 
 

Partnerské linky: festivaly 2016