PARTYINFO

 

DANCE NATION

Datum konání:
20.04.2007 - pátek
Místo konání:
Domažlice (Město) - Fontána
DJs:
Josef Sedloň & Car-L, Mind, Tomy vs Sens, Allan de Mall, The Opponent Bros, Shaker

2nd stage - Neuf, Drex, Dutch, Irlbec
Info:
dj.mind@centrum.cz
Popis:
start 20:00, vstup 50 czk
Line-up:
Dance Zone

20:00 Shaker
21:30 Tomy vs Sens
23:30 Josef Sedloň + Car-L
01:00 Mind
02:00 The Opponent Bros
03:00 Allan de Mall

Chill Zone

20:30 Mind
21:30 Dutch
23:00 The Opponent Bros
00:00 Neuf
01:30 Drex
02:30 Irlbec
03:30 Drex live!

 
 
Dance Nation již tento pátek s Josefem Sedloňem
Allan de Mall v rozhovoru k Dance Nation
 
 
Čau Hanz, jak se daří?

Ahoj Petře, díky za optání,vede se dobře,doufám že i tobě.

Very good, very good. .  Kde jsi se poprvé potkal s gramofony a kdy jsi si řekl, že bys to rád taky prubnul?

Poprvé to bylo v roce 2001 na střední. Měl jsem kamaráda co bydlel kousek za Stodem ve vydlákově jménem Kotovice,nebo KOKOtovice, teď nevím. Já a můj kámoš jsme chodili šest kyláků tam a nazpátek, aby jsme si zahráli. Cestou nazpátek jsme si chválili naše trapný mixy a byli z toho nadšený. Byly to nejlepší časy.

He kokotovice to zní hustě. :D Říkal si mi, že zlom nastal v podobě přestěhování ze Staňkova do Domažlic. Co se tenkrát stalo a jaký to mělo vliv na tvůj vývoj v roli dje?

Bylo to tak že má krásná polovička dostala fajn flek v Domažlicích tak jsme se sem nastěhovali,ale už bych zas vypadl jinam asi teď do Plzně.Gut město a super baby.a celkově tam techno frčí jinak než tu na Chodsku. No a celkovej vliv k hraní?No jelikož dělám rozhovor s tebou tak to asi řeknu,ale zase v tom má prsty má krásná polovička, protože mě s tebou a djem Patexem seznámila a díky vám jsem se technu věnoval dál. Byla to zlomová doba,protože jinak bych zůstal u nějakého normálního nástroje.

Co vůbec tvoje mládí, hrál si v životě i na jiné hudební inštrumenty kromě gramců? Říkal si, že si v mládí hodně poslouchal Thievery Corporation, počítám tedy, že by to mohli být bubny nebo něco takového? A co tvoje rodina, vyskytoval se v ní nějaký muzikant?

Jasně, věnoval jsem se od mládí hudební umělecké škole a vyzkoušel jsem snad všechno co tam učily. Rozhodně do budoucnosti spojím něco takovýho s taneční muzikou. Chci si pořídit synťák nebo elektronický bicí tady se ozvali asi ty Thyevery Corporation. Byl jsem dřív na melancholický melodie a rád jsem si je i vymejšlel. V naší rodině muzikant není asi takhle. Stařík poslouchá bílou orchidej takže konec debaty,ale rodiče mě kvůli technu neodsoudili. Byli i takový že mi půjčily na dobrý aparáty.

Tak to máš fajn rodiče. Mě naši odsoudili hned a mysleli si že mi nadobro šplouchlo na majáku. Dobrá, popojděme dál… Na jakých akcích jsi měl dosud možnost si zahrát? Žiješ v Domažlicích, na jaké úrovni je tam teď taneční scéna?

Hrál jsem v DvD a ve Spirále v Plzni,pak Moskyto nebo Fontána v Domažlicích kde jsem hrál už víckrát a úroveň v Domažlicích? Přijde mi že lidi tu moc o techno nestojí. Jedou tu spíš jiný styly.

Popiš nám jaký styl hraješ a jaký druh hudby ti je nejbližší?

Začalo mě bavit středně rychlý tempo. Africký a nabasovaný prvky.Dřív jsem se zajímal spíš o melodie, ale hnal jsem to k trancu a to jsem zjistil, že nechci,ale stejnak u mě v technu nijakou tu melodii uslyšíte.Časem až pořídím ten syňťák,tak tam samozřejmě melodie budou.

Co by jsi v životě někdy chtěl dokázat a kde by sis rád v budoucnu zahrál?

V životě bych chtěl dokázat, abych vydal svůj vinyl s mojí elektronickou kapelou kterou v budoucnosti chci dát dohromady. Plány už mam tedy velký jen nejsou finance. Zahrát bych si teď chtěl asi v Brně na Apokalypse.Dříve za super časů fungovalo v Plzni výstaviště,který pamatuje snad každý a to bylo první místo kde jsem chtěl hrát,ale po povodních musí říct všichni že jsme přišli o bomba místo na akce.

Máš pravdu výstaviště je opravdu škoda. Ale staví se tam teď zase nové výstaviště tak se nechme překvapit, třeba se tam vyjeví zase nějakej bomba prostor. 20. dubna se blíží… Máš na tuto akci něco spešl připraveno? Na co se mohou návštěvníci párty těšit?

Mám připravenej rytmickej maskr kterej by ve 3 ráno ráno mohl udělat radost. V setu budou myslím chytlavý africko-detroit prky a basu taky nebudu šetřit,takže?

Tak to už se těším teď! Na hlavní Dance Zone stagei vystoupí tento večer jako headliner dj Josef Sedloň. Jaký máš k tomuto djovi vztah a jaký na něj máš názor co se týče hudby?

Popravdě jistě každý druhý z nás má jeho cédo z jistého časáku a musel oslovit jako dj Tráva se svým cd z jistého časáku. Popravdě si tyhle dvě kompilace poslechnu vždycky rád. Josef hraje krásný věci a líbí se mi jeho přístup za gramofony a když jsem ho poprvé slyšel naživo, když hrál v Mixu v Plzni se svým kolegou Car-l byla to báječná akcička. Luxusní klubovka, ale slyšet ho naživo někde venku na velkým placu musí být zážitek. Bohužel jsem už ale neměl možnost. Naposledy jsem ho viděl asi před pěti lety,takže jsem zvědavej co nám zahraje,ale mohu tobě i čtenářům říct, že Josef Sedloň jistě nezklame, vřele doporučuji!

Já jsem měl tu čest ho slyšet loni na Cosmáči a zahrál jako vždy brilantní set. Byla to fakt libovka. Druhá stage bude orientována na pohodu… Celý večer se bude odehrávat v rytmech chill-out a housu… Co si myslíš o chilloutových koutcích na velkých parties? Uvítal by jsi comeback? Jáký je tvůj vztah k chill-outu?

Haha,můj vztah k chill-outu je velice kladný. Jistě nikdo nehraje jen jeden styl a já bych do toho chill-out počítal. Mrzí mě že v Anglii nebo Španělsku dělaj čistě chill-outovou party na týden a u nás není vůbec nic. Alespoň když fungovalo to výstaviště tak se to tam někdy objevilo a popravdě mi to chybí. Naposled jsem byl na chill-outu na Cosmáči v obrovským stanu, kterej byl luxusně udělanej. Uprostřed byl mega fruit bar a na stropu toho stanu pouštěli manga porno, byl to zážitek protože to měli suprově udělaný.

Poslední otázka je jasná. Co by jsi vzkázal párty people, kteří se chystají na tento mejdan?

Lidem vzkazuji ať přijdou a že se jistě budou suprově bavit. Myslím že všichni co to připravujou si daj záležet, tak to přijďte ocenit.

Díky za rozhovor! Peet

 
The Opponent Bros: rozhovor k Dance Nation Rozhovor k Dance Nation - DJ Mind Kam putují peníze z výtežku akce Dance Nation? Rozhovor s DJem Neufem k akci Dance Nation Dance Nation s Josefem Sedloněm v domažlické Fontáně

Flyer

 
flyer
 
 
 
 
 
 
 

Partnerské linky: festivaly 2016