PARTYINFO

 

VIBE

Datum konání:
03.03.2007 - sobota
Místo konání:
Praha - Mecca
DJs:
Tripmain, Efendy, Sly Antro (uk)

2nd stage - Natasio Digs (usa), L.P.
Info:
http://www.myspace.com...
Popis:
start 22:00, vstup 150 czk, holky do půlnoci zdarma
Line-up:
22:00 - 01:00 Sly Antro
01:00 - 03:00 Tripmain
03:00 do konce Efendy

11:00 - 01:30 Natasia Digs
01:30 - 04:00 DJ L.P.

 
 
Březnový Vibe v pražské Mecce již tuto sobotu
 
 
Tímto víkendem začíná březen a jarní párty sezóna je přímo za rohem, takže nastal čas se na ni řádně připravit. Nechte se opět jednoduše pohltit VIBE. Je čas na Re-Tox. Už tuto sobotu, 3. března, se v Praze odehraje jediná párty, se kterou to rozjedete naplno. Abyste úspěšně ustáli následující párty sezónu, potřebujete se dostat zpátky do taneční formy. A to dokáží tři věci: dobré pití, super lidi a absolutně návyková a energetická hudba. Právě tyto tři prvky Vám tuto sobotu 3. března přináší VIBE.

Hned na začátek je pro Vás připravena exkluzivní nabídka koktejlu Long Island Ice Tea, který bude po celý večer v prodeji jen za 169,-Kč místo obvyklé ceny 200 Kč. Tento drink Vás dostane do nálady rychleji než cokoli jiného. Ale pozor, abyste to s ním moc nepřehnali..ve větším množství tenhle koktejl dělá divy!

VIBE je navíc jedinečná párty, kam se můžou přijít odvázat úplně všichni. A nezapomeňte, že jste to právě Vy, kdo tvoří tu úžasnou atmosféru, kterou jste si všichni zamilovali.

K tomu všemu je tu neodolatelný line-up: VIBE odstartuje DJ Sly Antro z Velké Británie. Po několika rezidencích v Británii a ve Španělsku (včetně Ibizy) ho konečně přivítáme v Mecce, kde Vám představí svůj unikátní styl Sexy Vocal Electro House se špetkou „špinavosti“, která Vás vynese až za hranice únosnosti. Po něm převezme vedení VIBE rezident DJ Tripmain a poskytne Vám opojný set melodií počínaje Vašeho oblíbeného Funk, Electra a Progressive a konče novým soundem, který si získal celou Evropu – SEXY Minimal House!

Čekejte samou svěžest a neotřelost! Jako host se na VIBE poprvé objeví DJ Efendy z Českých Budějovic. DJ Efendy, kromě toho, že se na něj hezky kouká a příjemně se poslouchá, si Vás získá svými unášejícími a energetickými sety, které Vás rozproudí do nekontrolovatelného pohybu.

Na druhé stagei se představí čerstvá nově příchozí Natasia Digs ze Spojených států. Upoutá Vaši pozornost nejen svým sexy vzhledem, ale i groove a funky melodiemi a rozhodně přihodí i něco z RnB a Hip-Hopu. Připraví půdu pro DJe L.P., o kterém všichni víte, že na parket umí převést pořádnou dávku Raggaeton šílenství.

Ano, tohle přesně je Re-Tox… Retoxicate yourself!

Tak tam bud´te včas, nadopujte se Long Island Ice Tea koktejlem, seznamte se s úžasnými lidmi a odstartujte párty sezónu s VIBE!

VIBE je tu proto, aby bavil právě VÁS, a ted´ je ten nejlepší čas stát se součástí VIBE rodiny. Mrkněte na www.myspace.com/vibeparty a přidejte se k VIBE rodině a mějte tak neustálý přehled o všem, co s VIBE souvisí. Možná budete mít štěstí a stanete se i výhercem několika volňásků. Budeme rádi, když vyjádříte Váš názor na cokoliv, co je VIBE

 

Flyer

 
flyer
 
 
 
 
 
 
 

Partnerské linky: festivaly 2016