PARTYINFO

 

MINISTRY OF SOUND – SPRING EDITION

Datum konání:
16.03.2007 - pátek
Místo konání:
Praha - Mecca
DJs:
Dipesh Parmar (mos, uk)
Popis:
start 22:00, vstup 250/790 czk
 
 
Ministry Of Sound se vrací v pátek do Meccy
Pražská Mecca navázala úzkou spolupráci s jedním z nejslavnějších klubu světa - s Ministry Of Sound. V roce 2007 se tak můžeme těšit na několik zajímavých akcí, z nichž ta nejbližší proběhne už tento pátek.
 
Skvělou atmosféru Ministry of Sound parties, originální dekorace, legendární obří gramofony Ministry of Sound, nejlepší tanečnice a Ministry of Sound videoprojekce si tak budete moci užívat pouze a jenom v klubu Mecca. Hostem jarního vydání Ministry of Sound party bude člověk, který se kromě DJingu věnuje vyhledávání nových talentů pro Ministry of Sound / DATA Records.

DIPESH PARMAR
má na svém kontě kolem deseti CDček z řad Ministry of Sound Annual, MoS Clubbers Guide či Cream. Dipesh hrál doslova v každém koutě Spojeného království od Skotska, přes Wales a Newcastle až po Londýn. V létě dostal nabídku rezidentního večera na bílém ostrově Ibiza. Za celé léto tak hrál dvanáctkrát týden co týden pro 3000 lidí v klubu Eden. S Ministry of Sound pravidelně cestuje po světě a sekunduje takovým legendám jako třeba Judge Jules anebo Groove Armada. Jeho live show na Ministry of Sound radio zažívá obrovský úspěch.

Právě v jeho rukou končí nejnovější skladby od producentů z celého světa a na něm záleží, zda s nimi Ministry of Sound podepíše kontrakt. Ministry of Sound - Data Records je v současnosti s dvacítkou singlů v TOP 10 a padesáti alby v TOP 40 nejúspěšnějším tanečním vydavatelstvím na světě. Dva Dipeshovy singly se umístily v TOP 10, což je v Británii neobyčejný úspěch. Stejnou práci, tedy kombinace práce pro hudební vydavatelství s DJingem, dělali v minulosti třeba velikáni jako Pete Tong (FFRR), Judge Jules (Manifesto) či Simon Dunmore (Defected)… Zdá se, že o Dipeshovi budeme v budoucnu slyšet stále častěji.

Čeká vás akce, kterou si žádný milovník taneční muziky nemůže nechat ujít! 
 

Flyer

 
flyer
 

Fotoreporty

 
 
 
 
 
 
 
 

Partnerské linky: festivaly 2016