PARTYINFO

 

1. NAROZENINY PROJEKTU SELECTRO

Datum konání:
17.03.2007 - sobota
Místo konání:
Praha - Mecca
DJs:
Marcus Cooper, Bon Finix, Martin Hloch, Scarcoke, Fcuk, Lazyphunk
Popis:
start 22:00, vstup 150 czk
Line-up:
22:00 - 23:30 Fcuk
23:30 – 01:00 Martin Hloch
01:00 – 02:30 Bon Finix
02:30 – 04:00 Marcus Cooper
04:00 – ??:?? Scarcoke
 
 
První narozeniny Selectra v Mecce
 
 
Další díl klubové noci SElectro bude výjimečný hned ze dvou důvodů: SElectro slaví první narozeniny a zároveň půjde o warm-up párty k brněnské mega-akci Cybertronic II. Už je to rok, co se SElectro narodilo. Z malé klubovky ve prostřed týdne, v malém klubu se vypracovalo do pravidelného programu Meccy. Ze začátku jako součást 2.stage Meccamixu a teď současně i jako samostatná party.

Oslava prvního úspěšného roku existence SElectra je tedy naší povinností a zároveň velkou radostí. Residenti Bon Finix, Scarcoke a ostatní členové SElectra Vás uvítají v Mecce tuto sobotu 17. března na jejich „narozkách“.

Popřát a zahrát přijede z dalekého Zlína vždy pozitivně naladěný Marcus Cooper. Víkend co víkend  roztáčí jeho electro-progresivní desky po nejlepších klubech v republice a na Slovensku, kde v současné době navštěvuje každý měsíc klub Ministry of Fun s jeho rezidentní nocí Perfect Balance. Marcuse jste mohli už mnohokrát i slyšet na velkých akcích typu Apokalypsa, Citadela, nebo Mácháč.

Jak bylo už zmíněno, SElectro bude zároveň sloužit jako warm-up k halovce Cybertronic, která proběhne 30. března v Brně. Reprezentovat barvy Cybertronicu přijede Martin Hloch. O otvírací set se postará nadějný, mladý DJ Fcuk. Pro milovníky happy houseu je nachystaná 2.stage. Lazyphunk bude za mixákem žonglovat staré a nové taneční hity, což nepochybně oživí dolní lounge Meccy.

Oslava vypukne ve 22h. Vstupné je za 150,- Kč. Vždy se snažte být v kontaktu se členy SElectra, kteří mají možnost poskytnout nějakou tu výhodu. A vzhledem k tomu, že slaví, pravděpodobně budou velkorysí.

Tip: staňte se kamarády SElectra na www.myspace.com/SElectro

Happy „elektrující“ Birthday!


 

Flyer

 
flyer
 
 
 
 
 
 
 

Partnerské linky: festivaly 2016