PARTYINFO

 

MECCAMIX

Datum konání:
23.03.2007 - pátek
Místo konání:
Praha - Mecca
DJs:
Lee Dagger aka Bimbo Jones (pacha london, uk), Katherine Ellis (vokalistka Rogera Sancheze), John Culter (resident),Marty Crow

2nd stage - Bon Finix, Scar Coke
Popis:
start 20:00, vstup 290 czk, vip 490 czk
 
 
Exkluzivní rozhovor s Lee Daggerem a vokalistkou Katherine Ellis Katherine Ellis - audio, video + velká soutěž!
Meccamix s Katherine Ellis již tento pátek v Mecce
 
 
Katherine Ellis, dvorní vokalistka velikána Rogera Sancheze, zavítá do Meccy v rámci svého světového turné. Březnový Meccamix vám předvede co může vzniknout spojením geniálního londýnského DJe, producenta a remixéra Lee Daggera ( Pacha London / UK ) a famózní světově proslulé zpěvačky Katherine Ellis s hlasem jako Anastacia. Lee nás v Mecce svým dynamickým funky housovým stylem naposledy přesvědčil o svém talentu na Silvestra. Ještě nikdy však v ČR živě nevystupoval se světoznámou zpěvačkou Katherine Ellis.

Spojením jejího silně zabarveného hlasu s Leeho divokým stylem mixování na vás čeká nezapomenutelný zážitek! Připomeňme jen, že kromě hraní v nejprestižnějších londýnských klubech jako Pacha či The Cross je Lee skvělým remixérem. Pracuje mimo jiné pro Fatboye Slima, Michaela Jacksona, Annie Lenox, Pink, Deep Dish a nově dokončuje remix skladby pro Yoko Ono. Těšte se na klasický Leeho styl, který charakterizuje nesmírná rozmanitost a pestrost.

Sečteno podtrženo - neopakovatelný hudební zážitek a mejdan s rukama nad hlavou až do rána! Meccamix má v roce 2007 také nového mladého talentovaného residentního DJe Johna Cultera. Vystoupení doplní další mladý talent DJ Marty Crow. Druhé pódium bude již tradičně patřit projektu Selectro ( selective & electro ), který reprezentují DJs Bon Finix & Scar Coke. Projekt Selectro hudebně představuje pomalejší house s prvky electra a minimalu. Vašim očím budou lahodit půvabné Ibiza Diva tanečnice, originální Meccamix dekorace, videoprojekce & speciální světelná show.

WARM-UP PARTY PŘÍMO V MECCE SE VŠEMI DRINKY ZA 50% (20.00 – 23.00)
WARM-UP PARTY V DOWNTOWN CAFÉ (Újezd 19, 20.00 - 24.00)
OFICIÁLNÍ AFTER PARTY V KLUBU LE CLAN ( Balbínova 23 )
VOLNÉ VSTUPY, POZVÁNKY & GUEST LIST PLATÍ POUZE DO PŮLNOCI
VSTUP: 290,- & VIP : 490,-  / začátek 20:00 / PŘEDPRODEJ ZA 250,- : www.ticketstream.cz, www.ticketpro.cz & www.mecca.cz

 
Vokalistka Katherine Ellis vystoupí za týden Mecce

Flyer

 
flyer
 
 
 
 
 
 
 

Partnerské linky: festivaly 2016