PARTYINFO

 

MECCAMIX

Datum konání:
23.03.2007 - pátek
Místo konání:
Praha - Mecca
DJs:
Lee Dagger aka Bimbo Jones (pacha london, uk), Katherine Ellis (vokalistka Rogera Sancheze), John Culter (resident),Marty Crow

2nd stage - Bon Finix, Scar Coke
Popis:
start 20:00, vstup 290 czk, vip 490 czk
 
 
Exkluzivní rozhovor s Lee Daggerem a vokalistkou Katherine Ellis Katherine Ellis - audio, video + velká soutěž! Meccamix s Katherine Ellis již tento pátek v Mecce
Vokalistka Katherine Ellis vystoupí za týden Mecce
Příští pátek má holešovická Mecca na programu další Meccamix a tentokrát je pozvána vokalistka Rogera Sancheze, známá Katherine Ellis.
 
Katherine Ellis je v současnosti jednou z nejrespektovanějších světových zpěvaček, performerek a dokonce i autorek mnoha textů a skladeb. U příležitosti svého současného světového turné zavítá také 23. března do klubu Mecca. Katherine se proslavila jako vokalistka Rogera Sancheze, s nímž loni absolvovala společné turné po latinské Americe, Karibiku, Dubaji a Las Vegas. Katherine rovněž vystupuje s živou kapelou Rogera Sancheze S Men a nazpívala Rogerův singl „Lost“ z jeho posledního alba ‘Come With Me’.

K nesmrtelným hitům, které nazpívala, patří například ‘Make A Move On Me’ ( Joey Negro ), Let The Beat Hit 'Em ( Asbo ), We Got Love ( Soul Flava ) či Salty ( Dylan Rhymes ).

Spolupracuje také s dalšími ikonami světové ( nejen ) taneční scény jako Joey Negro, ATFC, Lee Coombs, Dylan Rhymes, J-Reverse, The Freemasons, Soul Avengerz, Granite and Phunk, Herd & Fitz, Tom Stephan, Bimbo Jones, Noir či Soul Flava.

Kate je i známou mediální osobností, častokrát vystupovala na MTV anebo v Saturday Night Live, což je zámořská obdoba „Uvolněte se prosím“ Jana Krause.

Samostatnou kapitolou je psaní textů. Katherine je autorkou či spoluautorkou nesčetných hitů jako třeba :

If You Wanna / The Salsoul Nugget ( M&S Presents The Girl Next Door ) Fascinated, Dreaming ( Ruff Driverz )
Insatiable ( Mark Knight )
Salty ( Dylan Rhymes )
Getting Into You ( W.O.S.P )

Vedle toho všeho je hlavní zpěvačkou kapely Lee Diggera - Bimbo Jones. Její strhující hlas udělá z každé párty neopakovatelný zážitek.

 

Flyer

 
flyer
 
 
 
 
 
 
 

Partnerské linky: festivaly 2016