PARTYINFO

 

STUDIO STARS

Datum konání:
09.03.2007 - pátek
Místo konání:
Praha - Duplex
DJs:
Raju, Enrico, P@co
Popis:
vstup 300 czk, holky 100 czk
 
 
Poslední informace k páteční Studio Stars v Duplexu
 
 
Již tento pátek 9.3. proběhne v pražském Duplexu další díl housové noci Studio Stars. Tento legendární mejdan vyhlášeného pražského after klubu Studio 54 se tímto dílem zařazuje do pravidelné programové nabídky právě Duplexu. Vzniká tak velice zajímavé spojení legend pražské klubové scény.

Po hudební stránce se návštěvníci páteční Studio Stars v Duplexu mohou těšit na velice bujarý večer pod taktovkou rezidentů Enrica, P@ca a Rajua. Tradičně tak zazní oblíbené hitovky v těch nejžhavějších mixech ala Studio 54. Jako dárek si odnese prvních 300 návštěvníků speciálně namixované CD Studio Stars.

Večer dále obohatí sexy tanečnice a tanečníci, kteří v laserové smršti předvedou své fascinující taneční kreace. Oficiální after party proběhne samozřejmě ve Studiu 54, kde zahrají Pete Walk, Enrico, Tommy Rogers a WeeKay.

Vstupné je pro držitele VIP karty Duplexu zadarmo a drinky za poloviční ceny. Pokud touto kartou nedisponujete, ale máte zájem jit zadarmo, stačí poslat mail na info@studio54.cz do pole předmět napsat ŽÁDOST O VOLNÝ VSTUP a připsat své celé jméno o vše ostatní se už postaráme. Své jméno najdete na guestlistu u vstupu.

V pátek se na všechny těšíme. Studio Stars Team.

 
Klubová noc Studio Stars poprvé v pražském Duplexu

Flyer

 
flyer
 

Fotoreporty

 
 
 
 
 
 
 
 

Partnerské linky: festivaly 2016