PARTYINFO

 

UNIVERSITY

Datum konání:
17.03.2007 - sobota
Místo konání:
Praha - Duplex
DJs:
Milhaus, Tuta, Eddie
 
 
Milhaus a Tuta míří v sobotu do Duplexu
 
 
Společně se svými residenty Milhaus a Tuta míří do klubu DUPLEX Praha párty UNIVERSITY, která je zaměřena na hudební styly electrohouse a progressivehouse. Dvojice českých djů Milhaus a Tuta, kteří svá umění dali dohromady v roce 2004 už společně dosáhli spousty uzpěchů. V druhé půlce roku 2006 odletěl Milhaus kontaktován anglickou agenturou, která zajišťuje dje z Evropy do klubů po celé Asii do čínského města Guangzhou, kde se stal residentem klubu YES.

Klub YES má kapacitu 3000 návštěvníků a patří v Číně mezi top kluby. Ve stejném roce působení Milhause a Tuty, hostil tento klub jména jako  Paul Van Dyk, Tiësto, John Digweed, Ronski Speed, Niklas Harding, Martin Rooth, Marc Van Linden, Simon Peterson, Ron Van De Beuken, 4 Strings, Kyau vs. Albert, Scot Bond, Thomas Bronzwaer, John O’Bir ....  Milhaus působil v YES od konce června 2006 společně s anglickým djem Andy Jamesem. Původně byl kontrakt sepsán na tři měsíce, ale po velmi úspěšných vystoupeních  byl prodloužen na další tři měsíce, při kterých již Andyho Jamese nahradil Milhausův kolega dj Tuta, který 15.9.2006 přistál na Mezinárodním letišti v Hongkongu.

Společnými sety bavili návštěvníky klubu YES svým vystoupením 5 krát týdně v tří-hodinových setech. Klub byl každodenně zaplněn jelikož ve městě Guangzhou bydlí 16 mil. Obyvatel. Společně za dobu svého působení v Číně vystoupili Milhaus a Tuta  s německým djem Marc Van Lindenem a anglickým djem Jack Barhamem. Dalším djem byl německý Ronski Speed z 87. místa světového žebříčku Djmag. Asi největší start s kterým se Milhaus a Tuta utkali byl JONH DIGWEED,  který je osmým djem na světě podle žebříčku Djmag. Dále vystoupili s Čínskými dji Eric Junior, Dickon Tempo, Yuki.

Po návratu do České Republiky se od února 2007 stali residenty zlínského clubu Velryba. Společně vystupují na party Tour De Trance, University a spoutě dalších. V současné době Milhaus pracuje ve studiu s formací Monoriderz na společné produkci.

 

Flyer

 
flyer
 
 
 
 
 
 
 

Partnerské linky: festivaly 2016