PARTYINFO

 

XPERIENCE

Datum konání:
23.03.2007 - pátek
Místo konání:
Praha - Duplex
DJs:
Ronny (duplex praha), Eagle
(karlovy lázně praha), Smoke (music land zlín)
Info:
info@djronny.cz
Popis:
start 22:00
 
 
DJ Ronny má novou residentní noc v pražském Duplexu
 
 
Pražský klub Duplex představuje novou residentní noc dj Ronnyho, kterého návštěvníci klubu znají již více než rok jako pravidelného hosta oblíbených nocí Dirty Dancing Tommyho Rogerse a Peeta. Začátky Ronnyho kariéry sahají do roku 1996, kdy si po boku dj´s jako Peet, Lucifer, Uwa a dalších vybudoval pozici residenta v té době jednoho z největších klubů u nás – Music Landu A (mimo jiné pořadatelský klub ankety Zlatý Max), kde působil neuvěřitelných sedm let.

Jeho akce v tomto klubu navštěvovalo pravidelně přes 1000 lidí. S prvním z jeho dvou vlastních hudebních projektů vystoupil v roce 2001 jako předskokan na českém Encore Tour skupiny Scooter a absolvoval vlastní mini turné Dance! 2004. Půl roku byl také residentem populární LaGrotty v brněnském Boby Centru, kde si zahrál například i na finále Miss ČR v roce 2001. Od roku 2003 žije v Praze a stává se pravidelným hostem populárních nocí Dirty Dancing v pražském Duplexu a ostravském klubu Fabric. V roce 2005 absolvoval české turné s dj Tysonem z německé formace Royal Gigolos. Jako host v rakouském klubu Nachtschicht měl možnost hrát s celebritami jako Prezioso nebo Starsplash.

Pod heslem “The Biggest House Wave In Town” startuje v pátek 23.3. noc Xperience na jejíž premiéru si Ronny pozval pražskému publiku dobře známou tvář dj Eagla a nadějného dj Smoka ze Zlína. Pro prvních 300 návštěvníků jsou připraveny promo CD zdarma, v oblíbeném stylu vocal/groovy/electro house v jehož rytmu se bude odehrávat i celá Xperience.

Guest list a informace k Xperience na info@djronny.cz / www.djronny.cz

 

Flyer

 
flyer
 
 
 
 
 
 
 

Partnerské linky: festivaly 2016