PARTYINFO

 

O2 DANCE MUSIC AWARDS 2006 - FINAL PARTY

Datum konání:
06.04.2007 - pátek
Místo konání:
Praha - Abaton
DJs:
main stage: Lucca, Michael Burian, Orbith, Michael C, Ladida

hip hop stage: DJ Wich + Nironic, Ideafatte + DJ Aka, Tafrob + Maztah

dnb stage - Brooklyn feat. Mc Lindee, Katcha feat. Mc Jacob, Deadly Viperz (Akira & Anakin)

vip stage - Tommy Rogers, Peet, Ronny + Milan Strnadel (live sax)
Live:
Skyline
Popis:
slavnostní vyhlášení výsledků ankety O2 Dance Music Awards
4 pódia a mraky stylů
moderuje Lejla Abbasová + Maks
vstup 190 Kč na místě, 150 Kč předprodej shop.techno.cz, limitovaný počet SMS vstupenek pro hlasující za 100 Kč
 
 
 
Výherci soutěží O2 Dance Music Awards Line-up a final info k DMA Final Party Soutěže k DMA Final Party - ložnice za 50.000! O2 Dance Music Awards - informace o předprodeji vstupenek na slavnostní vyhlášení
Hlasování do O2 Dance Music Awards se chýlí ke konci
Posledním hlasovacím dnem bude neděle 18. března, takže na to, abyste poslali hlas svým favoritům, máte už jen o něco více než jeden týden. Připomínáme, že slavnostní vyhlášení výsledků proběhne v Abatonu 6. dubna a bude spojeno s velkou party o třech podiích. Vystoupí Skyline, Lucca, Michael Burian, Orbith a další.
 
Hlasování do ankety O2 Dance Music Awards 2006, jejímž cílem je zmapování oblíbenosti DJů, skupin, klubů, parties a festivalů na poli taneční scény v České republice za rok 2006, se pomalu a jistě blíží ke svému konci.

Ankety se mohou zúčastnit všichni fanoušci taneční a elektronické muziky v České republice, a to jak novináři, návštěvníci klubů, parties, festivalů, ale také čistě domácí posluchači tohoto stále populárnějšího stylu muziky v České republice. Hlasovat do ankety je možné na speciálním webu prostřednictvím adresy www.dancemusicawards.cz do neděle 18. 3. 2007.

Hlasovat do ankety je možné takto
• na speciálním webu prostřednictvím adresy www.dancemusicawards.cz do neděle 18. 3. 2007.
• osobně na dvou vybraných pražských klubových akcích: Středa Gratis 14. 3. v klubu Mecca a na party ZEN 17. 3. v klubu Roxy.
• pomocí SMS na čísle 904 09 03 SMS ve tvaru DMA DJ jmeno_DJe, KA jmeno_kapely, KL jmeno_klubu, PA jmeno_party, ME jmeno_megaparty, FE jmeno_festivalu.

V následujících dvou týdnech pak proběhne vyhodnocení výsledků, nad jehož regulérností budou dohlížet zástupci hned tří hudebních serverů - techno.cz, rave.cz a poslouchej.net.

Slavnostní vyhlášení výsledků proběhne na O2 Dance Music Awards Final party v pátek 6. 4. 2007 v pražském klubu Abaton, kde na čtyřech pódiích vystoupí obhájci pozic z minulých let: živě skupina Skyline, DJs Lucca, Michael Burian, Orbith, Michael C a Ladida. Doplní je výběr z českého hip-hopu, drum´n´bassu a house music. Večerem bude provázet Lejla Abbasová.

Jsme velice rádi, že anketa, kterou jsme společně s časopisem XMAG založili v roce 2000, se neustále rozvíjí a dostává do povědomí širší veřejnosti,“ říká Daniel Kafka, otec projektu Dance Music Awards. „Anketa získává stále větší popularitu i kredibilitu, o čemž svědčí jak stoupající počet hlasujících, tak počet i vážnost partnerů, kteří se rozhodli letošní ročník ankety podpořit,“ dodává Daniel Kafka.

Jsme rádi, že můžeme z pozice titulárního partnera podpořit tak úspěšný projekt, jakým je Dance Music Awards,“ říká Tomáš Dufek, manažer pro sponzoring a interaktivní partnerství společnosti Telefónica O2 Czech Republic a dodává: „Mladí lidé jsou naší významnou cílovou skupinou. Proto jim chceme pomocí moderních technologií zprostředkovat kvalitní hudební zážitky a i do budoucna jim v rámci tohoto a dalších hudebních projektů přinášet „více z muziky“.
 
O2 Dance Music Awards prodlužuje možnost hlasování

Flyer

 
flyer
 

Reporty

 
Report z O2 Dance Music Awards 2006 od Myclicka
 

Fotoreporty

 
dan
 
 
 
 
 
 
 

Partnerské linky: festivaly 2016