PARTYINFO

 

AMAZING CITY WARM-UP

Datum konání:
23.03.2007 - pátek
Místo konání:
Most - Duplex Most
DJs:
Laydee Jane, Mike, Novys
Popis:
start 21:00, vstup 80 czk
 
 
Warm-Up party k Amazing City v mosteckém Duplexu
 
 
Přijďte si užít páteční velmi žhavou noc 23. 3. do oblíbeného klubu Duplex Most (J. E. Purkyně 274, 434 01 Most). Ačkoli byl klub nově otevřen koncem minulého roku, stačili se v něm uskutečnit opravdu skvělé mejdany s těmi nejznámějšími českými DJs. Amazing City je první pořádaná party nově vzniklé agentury Clear Vision.

Ta na rok 2007 plánuje minimálně tři další megaparty s předními světovými hudebními hvězdami. Je třeba podotknout, že na první akci vůbec nešetřila. Všichni ti, kteří truchlili, že britská legenda taneční scény Paul Oakenfold nedorazila v loňském roce do Prahy společně s Madonnou, mohou nyní zaplesat. Nejdražší světový DJ Paul Oakenfold vystoupí na Amazing City jako hlavní hvězda. Doplní ho Johan Gielen (NL), Judge Jules (UK), Eddie Halliwell (UK), Daniele Divoli, Matt Hardwick (UK) a LayDee Jane.

Tuto warm-up party znovu poctí svou návštěvou velmi oblíbená DJka LayDee Jane. Po jejím boku se za mixážním pultem objeví i Pete Walk. Dalšími Djs, kteří budou udržovat páteční atmosféru v tom pravém elektro- house-progressive-amazing ciity rytmu jsou DJ Dejff (dejff.com) a rezident klubu Duplex Most DJ Mike.

Nebude chybět speciální videoprojekce, možnost zakoupit levnější vstupenky na Amazing City. Všechny potřebné informace naleznete také na stránkách www.amazingcity.cz nebo www.clearvision.cz. Budeme se těšit na vaši podporu a na nezapomenutelnou noční jízdu!

Amazing City 13. 4. 2007 v T-Mobile Aréně s Paulem Oakenfoldem a dalšími světovými DJs!

LayDee Jane
Lucie Králová alias LayDee Jane pochází z České republiky, ale své debutové vystoupení měla v roce 1999 ve Švýcarsku, kde se v místních klubech také vyučila. Publikem ji vítalo s otevřenou náručí a okamžitě přijalo její talent a vášeň pro hudbu.

Během relativně krátké doby ji její energické a průkopnické DJ sety postupně zavedly do hostujících pozic po celé Evropě, Asii a Africe. Talentu LayDee Jane si velmi brzy povšimlo nemálo prestižních klubů, které chtěly být součásti její kouzelné cesty a nabídly ji rezidenturu. LayDee Jane má v současnosti rezidenci v klubech Duplex v Praze (CZ), Fabric v Ostravě (CZ) a vyhlášeném klubu MAD ve Švýcarsku, kde působí jako rezident již čtvrtým rokem. Kromě toho několik sézón vystupovala na Mallorce v klubech BCM a Riu Palace a jeden rok byla rezidentem legendárního klubu Monte Cristo ve Francii.

Ve svých setech nejčastěji kombinuje melodický trance s progresivním tech-trancem, čímž dokáže často vytvořit až neuvěřitelnou atmosféru. Své umění ukázala i na významných festivalech jako Creamfields v Čr, FFWD dance parade v Holandsku, Streetparade ve Švýcarsku a spousty dalších. V posledních letech se často objevuje na lineupech společně s takovými jmény jako jsou Marco V, Ferry Corsten, Paul van Dyk, Svenson, Rank 1, Johan Gielen, Randy Katana, Armin van Buuren a mnoho dalších a několikrát si zahrála i s DJem Tiësto, například při jeho historicky prvním vystoupením v České Republice.

LayDee Jane bavila hudba již od dětství. Navštěvovala různé umělecké školy, kde měla hodiny zpěvu, tance a hry na klavír. Tyto dlouholeté zkušenosti jí pomohli nejen v její Djské kariéře, ale také při její produkci, které se začala aktivně věnovat v roce 2002. V současné době už má na svém kontě pět skladeb včetně velmi úspěšného singlu Titan-ic. Vedle produkování vlastního materiálu si LayDee Jane našla i čas k namixování CD kompilace Sonic 5, jež se vydala k příležitosti stejnojmenné indoor párty ve Švýcarsku.

Podle žebříčku „The Dj List“ patří LayDee Jane v roce 2005 mezi 70 nejoblíbenějších djů světa a v tranceu dokonce do první třicítky! Sledujte LayDee Jane pečlivě, protože její energické živé sety a zajimavá produkce můžou být velmi návykové.

Pete Walk
Vlastním jménem Petr Procházka, donedávna vystupoval pod jménem Prochy. Ze severočeských klubů se v roce 1998 Prochy stěhuje do Prahy, kde jeho djská kariéra pořádně startuje. Prvním pražským klubem kde hraje, je legendární Radost FX a akce Prozak, na které se stává pravidelným hostem. V roce 2000 se stává produkčním v pražském klubu Spiral, kde (přes svojí malou kapacitu) vystupují takoví DJs jako Corvin Dalek, Paul Mac či DJka Nana. Zakládá promotérskou agenturu Moonlight production – později Trendmusic a začíná organizovat party po celé České republice.

Od počátku fungování klubu se podílí na produkci klubu a Industry, kde si zahrál po boku djs jako Jim Masters, Duncan Forbes, Niels Hess, apod. V rámci klubu Industry pořádal pravidelnou a mimořádně úspěšnou party Basic, kde měl svá pravidelná vystoupení s djem Orbithem. V současné době hraje v prestižních klubech v ČR jako jsou Mecca, Radost FX (společné hraní s Judge Julesem 2. 3. 2004), Duplex. Pravidelně jezdí vystupovat i do Polska. V jeho hraní je nejčastěji slyšet electro, progressive, trance.

DejFF
David se na akcích pohybuje již od roku 1993. Po deseti letech jako zkušený clubber začíná aktivně hrát. V jeho setech můžete slyšet kombinaci více stylů. Především progressive, trance, electro, ale třeba i groovy techno nebo wet&hard. V současné době má DejFF široký hudební záběr. Je schopný zahrát pohodový poslechový chill-out ke kávě, nadupaný progressivní set k tanci, ale i pořádný techno nebo trance nářez.

David je velkým fanouškem skupiny Depeche Mode, takže asi není žádné překvapení, že jeho oblíbenou specialitou je Depeche Mode REMIX set, který je pro všechny příznivce této legendární skupiny opravdovou lahůdkou. V klubech po celé republice si zahrál po boku české DJ elity.Na konci roku 2006 vystoupil na halové party FULL ON II v Praze.

Jeho sety můžete slyšet i na rádiu Wave, Evropa 2, Bonton,Danceradio. Jeho party FascINateD je oblíbenou residentní nocí v clubu Vertigo v Praze. V současné době David spolu s producentem Samuelem Wegou a vokalistkou Nicol pracují na společném projektu AUDIOSNIPERS. Na jaře roku 2007 by mělo spatřit světlo partysvěta jejich první album.









 

Flyer

 
flyer
 
 
 
 
 
 
 

Partnerské linky: festivaly 2016