PARTYINFO

 

ELECTRICA - WARM UP MONKEY PARTY

Datum konání:
03.03.2007 - sobota
Místo konání:
Opava - Mrkev
DJs:
Cris Sadler (chrissadler.com), Tommy (zodiac/monkey party/electrica), Streed (playa.cz), Roman Poak (playa.cz), Martin Kremser (playa.cz)
 
 
Electrica s Chrisem Sadlerem v opavské Mrkvi
 
 
Na sobotu 3.3.2007 jsem pro vás po delší pauze připravil zbrusu novou klubovou noc s názvem Electrica. Na jejím prvním díle se představí jeden z nejlepších tech/houseových dj´s rodák z Nottinghamu legendární dj Chris Sadler.

CHRIS SADLER je precizní na mixu,výborný technik a s jeho výběrem desek se postará o 100% tech/house s prvky electra/techna a určitě nenechá nikoho posedávat v boxech. Jeho poslední návštěva v klubu MRKEV byla 24.10.2003 Funky night,což už je hodně dávno!!! Takže po více jak třech letech se podařilo Chrise Sadlera opět dovézt do Opavy.

Každý snad už na nějaké akci viděl jeho rozsvícené světýlka na hlavě,které jakoby určovaly rytmus,který Chris Sadler návštěvníkům servíruje. Po jeho boku zahrají tito djs Tommy, Streed, Roman Poak, Martin Kremser.

Electrica je taky Warm up na akci Monkey Party II. Proto budete mít možnost nejenom slyšet dva dj´s kteří zahrají na Monkey Party II, ale hlavně můžete na Electrice vyhrát v losování V.I.P vstupy na Monkey Party II do KD Dolní Benešov.

Takže néváhejte a 3.3.22007 je Electrický sraz v klubu Mrkev.

 

Flyer

 
flyer
 

Fotoreporty

 
 
 
 
 
 
 
 

Partnerské linky: festivaly 2016