PARTYINFO

 

TRANSMISSION IV.

Datum konání:
02.11.2007 - pátek
Místo konání:
Praha - 02 Arena
DJs:
Ferry Corsten (nl), Above & Beyond (uk), Christopher Lawrence (usa), San (nl) + live vocal by Jan Johnston, Scot Project
Line-up:
19:00 Otevření vstupních koridorů (pohyb pouze na chodbách v 1. patře)
20:00 Otevření hlavního sálu (možný vstup na tribuny a plochu)
21:00 San feat. Jan Johnston
23:15 Above & Beyond
01:00 Ferry Corsten
02:45 Vision Impossible dj/vj show
03:15 Christopher Lawrence
05:00 Scot Project
06:30 Konec
 
 
Transmission - poslední informace a časový line-up Podívejte se na interprety Transmission Transmission - nová éra tanečních parties pokračuje Transmission proběhne začátkem listopadu v Sazka Areně
Čtvrtá Transmission bude v říjnu
Klubovka We Love Markus Schulz je dva týdny dopředu vyprodaná a možná i proto pořadatelé Transmission sáhli právě po Markusovi coby po jednom z headlinerů. Ti, kdo ho neuslyší začátkem března v Mecce, můžou to stihnout na čtvrtém pokračování trancové halovky v říjnu. Dále vystoupí DJ SAN&Jan Johnston, britští Above&Beyond a Christopher Lawrence.
 

První z nich bude holandský dj a producent SAN, kterého tentokrát uvidíme v živém vystoupení se zpěvačkou Jan Johnston. Hlas této okouzlující umělkyně zní v mnoha legendárních skladbách autorů jako Paul Van Dyk, BT, Tiesto, Paul Oakenfold, atd. Dj SAN aktuálně připravuje několik nových singlů, kterým právě Jan Jonston propůjčí svoje vokály, a nejen tyto uslyšíte na TRANSMISSION v živém podání.

Druhým umělcem, který si díky svým vystoupením na TRANSMISSION získal obrovskou popularitu u domácího publika, není nikdo jiný než Markus Schulz. Jeho stále rostoucí oblibu mimo jiné potvrzuje blížící se vyprodané vystoupení v pražském klubu Mecca. MARKUS bude rovněž jedním z headlinerů legendární Trance Energy, která proběhne následující den v holandském Utrechtu. Jeho sety z obou TRANSMISSION si budete moci brzy poslechnout na našich stránkách.

Dalšími zahraničními hosty budou tentokrát britští Above&Beyond. Tahle parta si během krátké doby vybudovala pevnou pozici ve světové djské a producentské elitě. Jejich aktuální album „Tri-State“ zabodovalo jak u odborné kritiky, tak nejširšího publika, a sklízí úspěch po celém světě.

Následující jméno bude pak pro mnohé splněným snem. Američan Christopher Lawrence je bezesporu největším jménem současnosti, které reprezentuje severoamerický kontinent. Aktuálně 4. nejpopulárnější dj planety (DJ Mag Top 100) přijede poprvé do České Republiky, aby právě na TRANSMISSION předvedl své umění, které jej vyneslo mezi naprostou světovou djskou špičku.

Tím však výčet hvězd jedné z nejočekávanějších tanečních událostí nekončí. V tuto chvíli se čeká na potvrzení posledního headlinera, který by měl být čtvrtým jménem ze světové TOP 20. TRANSMISSION tak opět představí jeden z nejsilnějších line-upů v historii domácích halových parties. S hvězdami říjnové TRANSMISSION vás budeme postupně blíže seznamovat.
Kromě hvězdné plejády djských jmen přijedou tradičně představit své Vjské umění holandští Vision Impossible.

Vstupenky na TRANSMISSION jsou v prodeji od pondělí 19.2. exkluzivně v síti TICKETPRO.
Více informací se bude postupně objevovat na www.transmission.cz

 

Flyer

 
flyer
 

Reporty

 
Report z Transmission 4 by Mar-Gec-Al Report z Transmission od Myclicka
 

Fotoreporty

 
mhd
 
 
 
 
 
 
 

Partnerské linky: festivaly 2016