PARTYINFO

 

TRANSMISSION IV.

Datum konání:
02.11.2007 - pátek
Místo konání:
Praha - 02 Arena
DJs:
Ferry Corsten (nl), Above & Beyond (uk), Christopher Lawrence (usa), San (nl) + live vocal by Jan Johnston, Scot Project
Line-up:
19:00 Otevření vstupních koridorů (pohyb pouze na chodbách v 1. patře)
20:00 Otevření hlavního sálu (možný vstup na tribuny a plochu)
21:00 San feat. Jan Johnston
23:15 Above & Beyond
01:00 Ferry Corsten
02:45 Vision Impossible dj/vj show
03:15 Christopher Lawrence
05:00 Scot Project
06:30 Konec
 
 
Transmission - poslední informace a časový line-up
Douhoočekávaná party Transmission vypukne již tento pátek, 2. listopadu v pražské Sazka Aréně, kde vás kromě velkolepé show čeká vystoupení největších mezinárodních djských hvězd jako Ferry Corsten, Above & Beyond, Christopher Lawrence, Scot Project nebo San s Jan Johnston. V článku najdete důležité praktické informace a časový plán akce. Prosíme, pozorně si přečtěte všechny uvedené rady a pokyny, a snažte se je během akce respektovat. Na Transmission platí jiné podmínky než při koncertech či sportovních akcích, proto doporučujeme, aby se s těmito informacemi seznámili i pravidelní návštěvníci Sazka Areny.
 
Nejlevnější vstupenky na Transmission jsou v prodeji do středy 31.10. za 790 Kč + poplatky. Poté se cena opět zvýší na konečných 890 Kč + poplatky. Tato cena bude platit i pro vstupenky zakoupené na místě. Předprodej vstupenek probíhá prostřednictvím sítí Ticketpro a Sazka Ticket.

Brány Sazka Arény se otevřou 2 hodiny před začátkem akce, tzn. v 19. hodin. Otevřeny budou pouze koridory na vstupu Sever, který se nachází na stejné straně jako stanice metra Českomoravská. Na této vstupní straně jsou pokladny, kde bude probíhat jak prodej vstupenek, tak i výměna vstupenek, které byly zakoupeny v síti Ticketpro či Eventim. Tyto vstupenky bude potřeba vyměnit za vstupenky Sazka Ticket, které jako jediné platí pro vstupní turnikety.



V Sazka Aréně bude v provozu šatna, která se bude nacházet v prostorách tzv. tiskového střediska, které najdete v zákulisí na úrovni hlavní plochy na opačné straně, než je situována stage. Vstup do šatny je zajištěn eskalátory nebo přes tribuny. Prosíme sledujte pozorně navigační systém. Prodej občerstvení bude probíhat za hotovost.

Do SAZKA ARÉNY není povoleno vnášet: zbraně, tlakované nádoby, zakázané omamné a toxické látky, nenošené oděvy, jídlo, láhve a nádoby, hořlaviny, výbušniny, pyrotechnika, zavazadla – větší než 250 x 350 x 200 mm (Š,V,H), a jakékoliv nebezpečné předměty. Malé kompaktní fotoaparáty jsou povoleny.

V aréně jsou vyhrazená místa pro kouření, která budou viditelně označena. Prosíme nekuřte v prostorách, které pro to nebudou vyhrazeny. Pro parkování lze použít placená parkoviště, která se nachází před a v okolí Sazka Arény (300 Kč za auto). Tato parkoviště jsou provozována několika společnostmi a promotér nemá šanci ovlivnit cenu za parkování. Pokud budou tato parkoviště obsazena, respektujte prosím pokyny služby a využijte dalších možností v širším okolí arény. Majitelé základních vstupenek (Sektor stání) se mohou volně pohybovat v prvním patře, na tribunách a taneční ploše.

Pro majitelé Golden (tzv. Klubových) vstupenek je vyhrazen vstup č.4 na Severní straně. Po bezpečnostní kontrole a odbavení použije pro vstup do klubového patra eskalátory v severním foyer. Pro opětovný vstup či opuštění klubového patra je třeba pokaždé použít turnikety u eskalátorů, proto mějte Klubovou vstupenku vždy při sobě.

Další praktické informace naleznete na stránkách www.sazkaticket.cz, www.sazkaarena.cz a www.transmission.cz
 
Podívejte se na interprety Transmission Transmission - nová éra tanečních parties pokračuje Transmission proběhne začátkem listopadu v Sazka Areně Čtvrtá Transmission bude v říjnu

Flyer

 
flyer
 

Reporty

 
Report z Transmission 4 by Mar-Gec-Al Report z Transmission od Myclicka
 

Fotoreporty

 
mhd
 
 
 
 
 
 
 

Partnerské linky: festivaly 2016