PARTYINFO

 

PAUL VAN DYK - IN BETWEEN ALBUM TOUR

Datum konání:
14.09.2007 - pátek
Místo konání:
Praha - Aréna HC Sparta Praha
DJs:
Paul Van Dyk (de), Michael Burian, Angelo Mike (pl), Pacific (nl)
Line-up:
20:30 door open
21:00 – 23:00 Pacific
23:00 – 01:00 Michael Burian
01:00 – 04:00 Paul van Dyk
04:00 – 06:00 Angelo Mike
 
 
 
Michael Burian představí dnes svůj nový singl v T Mobile Aréně Paul van Dyk "In Between" Album Tour – poslední praktické informace a line-up
Nové album Paul Van Dyk - In Between k poslechu na Myspace
Jen za pár dní přijede do České republiky německý DJ Paul Van Dyk, aby zde propagoval své nové album In Between. To si můžete aktuálně poslechnut na serveru Myspace.com.
 
Ať si o něm myslíte cokoliv, Paul Van Dyk je všeobecně považován za nejlepšího DJe na světě. 14. září v pražské T-Mobile Aréně přijede slavný Němec představit své nové album In Between také do Prahy v rámci svého Paul Van Dyk In Between Album Tour a pokud si ho chcete naposlouchat ještě předtím, než s ním dorazí, máte možnost na MySpace.

Album je tam k dispozici v kompletní podobě. Obsahuje 17 originálních skladeb a hostuje na něm několik zajímavých zpěváků jako David Byrne, Ashley Tomberlin, Wayne Jackson nebo Jessica Sutta z Pussycat Dolls. Z posledně jmenované spolupráce vzešel i pilotní singl White Lies.

www.paulvandyk.de
www.myspace.com/paulvandyk
 
Nové album Paul van Dyka "In Between" právě vyšlo i u nás Paul Van Dyk zahraje v září v T-Mobile Aréně

Flyer

 
flyer
 

Reporty

 
Report z PvD – In Between Album Tour v T-Mobile areně od Mar-Gec-Ala 14.9. T-Mobile Arena Praha, PVD In Between Tour 2007 – report by heap
 

Fotoreporty

 
mhd
 
 
 
 
 
 
 

Partnerské linky: festivaly 2016