PARTYINFO

 

PAUL VAN DYK - IN BETWEEN ALBUM TOUR

Datum konání:
14.09.2007 - pátek
Místo konání:
Praha - Aréna HC Sparta Praha
DJs:
Paul Van Dyk (de), Michael Burian, Angelo Mike (pl), Pacific (nl)
Line-up:
20:30 door open
21:00 – 23:00 Pacific
23:00 – 01:00 Michael Burian
01:00 – 04:00 Paul van Dyk
04:00 – 06:00 Angelo Mike
 
 
 
Michael Burian představí dnes svůj nový singl v T Mobile Aréně Paul van Dyk "In Between" Album Tour – poslední praktické informace a line-up Nové album Paul Van Dyk - In Between k poslechu na Myspace
Nové album Paul van Dyka "In Between" právě vyšlo i u nás
Nové album "In Between" nejpopulárnějšího dje planety Paul van Dyka vyšlo v pondělí 27. srpna i v České Republice. Toto v pořadí páté autorské album světového krále DJingu u nás vydává Universal Music. Album "In Between" obsahuje 17 zbrusu nových skladeb, na nichž Paul spolupracoval s několika zajímavými osobnostmi. 
 
První singl White Lies, na kterém hostuje Jessica Sutta z Pussycat Dolls, se objevil koncem minulého měsíce. Tato pilotní skladba se dočkala několika zajímavých remixů, z nichž si jeden vzal na starost Angličan Dave Spoon. Videoklip k singlu White Lies máte nyní šanci vidět i na obrazovkách domácích televizí, a můžete pro něj aktuálně hlasovat v hitparádě T-Music. Na dalších skladbách můžete slyšet vokály známých jmen jako Ashley Tomberlin, Wayne Jackson, Rea Garvey nebo David Byrne.



Světové turné s názvem Paul van Dyk „In Between“ Album Tour začalo 1. června v jihokorejském Seoulu, a od té doby mělo patnáct samostatných zastávek v metropolích jako Tokio, Frankfurt, Hamburg, Washington DC, Miami, Paříž, Los Angeles, nebo Mexico City. Paul van Dyk navštíví s tímto turné největší města v Evropě, Americe, Asii a Austrálii, a svou návštěvou poctí i Českou Republiku.

V pátek 14. září vystoupí v pražské T-Mobile Areně na velkolepé party, kterou přináší agentura United Music společně s Bohemian recordings. Paul van Dyk předvede své umění v exkluzivním tříhodinovém setu, při kterém kombinuje technologie Serato Scratch Live a Ableton Live doplněné hraním na klávesy. Tento styl je unikátní - není typickým hraním z vinylů či CD, jak jej známe od většiny dj´s, ale kombinací hraní hned ze tří nástrojů – kláves a dvou počítačů, ve kterých Paul hudbu přímo na místě „živě“ mixuje.

Vedle hlavní hvězdy dále vystoupí jediný zástupce domácí scény MICHAEL BURIAN, polský dj ANGELO MIKE, a holandský dj a producent PACIFIC. Vstupenky na akci Paul van Dyk „In Between“ Album Tour jsou v prodeji exkluzivně v síti Ticketpro. Veškeré informace k této taneční události podzimu najdete na www.paulvandyk.cz.

Tracklist Paul van Dyk „In Between“:
1. Haunted
2. White Lies (featuring Jessica Sutta)
3. Sabotage
4. Complicated (featuring Ashley Tomberlin)
5. Get Back (featuring Ashley Tomberlin)
6. Far Away
7. Another Sunday
8. Talk in Grey
9. In Circles
10. In Between
11. Stormy Skies (featuring Wayne Jackson)
12. Detournement
13. New York City (featuring Ashley Tomberlin)
14. Castaway
15. Dolce Vita
16. Let Go (featuring Rea)
17. Fall with Me (featuring David Byrne)
 
Paul Van Dyk zahraje v září v T-Mobile Aréně

Flyer

 
flyer
 

Reporty

 
Report z PvD – In Between Album Tour v T-Mobile areně od Mar-Gec-Ala 14.9. T-Mobile Arena Praha, PVD In Between Tour 2007 – report by heap
 

Fotoreporty

 
mhd
 
 
 
 
 
 
 

Partnerské linky: festivaly 2016