PARTYINFO

 

PAUL VAN DYK - IN BETWEEN ALBUM TOUR

Datum konání:
14.09.2007 - pátek
Místo konání:
Praha - Aréna HC Sparta Praha
DJs:
Paul Van Dyk (de), Michael Burian, Angelo Mike (pl), Pacific (nl)
Line-up:
20:30 door open
21:00 – 23:00 Pacific
23:00 – 01:00 Michael Burian
01:00 – 04:00 Paul van Dyk
04:00 – 06:00 Angelo Mike
 
 
 
Michael Burian představí dnes svůj nový singl v T Mobile Aréně Paul van Dyk "In Between" Album Tour – poslední praktické informace a line-up Nové album Paul Van Dyk - In Between k poslechu na Myspace Nové album Paul van Dyka "In Between" právě vyšlo i u nás
Paul Van Dyk zahraje v září v T-Mobile Aréně
V rámci turné ke svému albu navštíví Paul Van Dyk v září i Prahu. Uslyšíte ho v T-Mobile Aréně společně s Michaelem Burianem, Angelo Mikem a Holanďanem Pacificem.
 

Nejpopulárnější dj současnosti Paul Van Dyk, se i letos představí v Praze, tentokrát v rámci světového turné k albu In Between. V pátek, 14. září vystoupí v pražské T-Mobile Aréně na akci Paul Van Dyk  In Between Album Tour, kterou přináší agentura United Music společně s Bohemian recordings.

Paul Van Dyk se i tentokrát představí v exkluzivním tříhodinovém setu, ve kterém předvede své umění a unikátní styl, při kterém kombinuje technologie Serato Scratch Live a Ableton Live, doplněný hraním na klávesy.

Vedle hlavní hvězdy dále vystoupí domácí jednička Michael Burian, který zde představí svůj nový label Bohemian recordings, na kterém v březnu vydává vlastní Michael Burian DVD.

Dalším hostem bude polský dj a producent Angelo Mike. Kromě pravidelných vystoupení na největších parties v sousedním Polsku jste jej mohli u nás naposledy vidět a slyšet na listopadové party Combi:Nations.

Posledním ze seznamu vystupujících umělců je holandský dj a producent Pacific. Tento mladý talentovaný Holanďan má na svém kontě několik povedených skladeb a remixů, které i sám Paul Van Dyk několikrát zařadil do svých setů.

Vstupenky na akci Paul Van Dyk In Between Album Tour jsou v prodeji exkluzivně v síti Ticketpro. Do 14. dubna má prvních 2000 z vás možnost získat vstupenku za akční cenu 300 Kč. V ceně vstupenky nejsou zahrnuty manipulační poplatky, a bude se dále zvyšovat.

 

Flyer

 
flyer
 

Reporty

 
Report z PvD – In Between Album Tour v T-Mobile areně od Mar-Gec-Ala 14.9. T-Mobile Arena Praha, PVD In Between Tour 2007 – report by heap
 

Fotoreporty

 
mhd
 
 
 
 
 
 
 

Partnerské linky: festivaly 2016