PARTYINFO

 

ELECTRO BOUTIQUE

Datum konání:
02.03.2007 - pátek
Místo konání:
Brno - Perpetuum
DJs:
Marwin Shamma, Airto (roxy), Shala
 
 
Airto a Marwin Shamma zahrají v brněnském Perpetuu
 
 
Zima je u konce, tak pojďme oslavit první březnový víkend do Perpeta na nepravidelnou party Electro Boutique. Jak již sám název napovídá, hudba se bude pohybovat v mantinelech electro housu, kde se ovšem budou objevovat prvky jak diska, funky nebo punku, tak i ebm nebo progressivu. Člen Roxy bookingu, dlouholetý matador české taneční scény, resident pražské Elektry, DJ Airto, si tentokrát pozval iráckého rodáka, teď ale 100% Čecha Marwina Shammu.

Marwin je bez nadsázky jeden z velkých talentů mezi housovými DJi, který se začal prosazovat kolem roku 2000 v místě svého tehdejšího bydliště, Plzni. Po residenturách v Mazaném králíčku a Mixu, které pro něj byli velkou školou , to dotáhl na vítěze Bassline Basic Cupu.

Marwin
se ovšem nespokojil s objížděním klubů a začal pořádat vlastní akce. Ty nejúspěšnější byly Marwin’s Room v Bohemia Café a Dance In The Sky v prostorách Sky Bar Café. Poté odjel studovat do portugalského Lisabonu, kde jak sám tvrdí došlo k určitému zlomu v jeho pohledu na parties a na taneční hudbu celkem.

Během svého půlročního pobytu si stihl zahrát v opravdu zajímavých klubech, jak v hlavním městě Lisabonu, tak i mimo. Od září 2006 můžete slyšet Marwina na jeho další residentní party – rovněž ve Sky Bar Café – tentokrát pod názvem Sound Heaven. Tato noc by měla plzeňskému publiku představit to nejaktuálnější z evropské či světové taneční scény. Měla by být inspirací pro všechny, kteří hledají neustále nový sound.

Tímto ale Marwinova snaha o oživení západočeské scény nekončí. Již od října 2006 nám chystá novou party ve spolupráci s pražským Roxy Bookingem. Každý měsíc se můžete těšit v klubu PH+ na vystoupení velmi kvalitního DJe z řad tohoto prestižního bookingu.

Více info + sety k poslechu na:
www.myspace.com/djairto

www.myspace.com/marwinshamma


 

Flyer

 
flyer
 
 
 
 
 
 
 

Partnerské linky: festivaly 2016