PARTYINFO

 

NUBREAKZ

Datum konání:
03.03.2007 - sobota
Místo konání:
Brno - Perpetuum
DJs:
Nedu Lopes (brazil), Marcco, Yak
 
 
Nubreakz: profil Brazilce Nedu Lopeze
 
 
Tenhle sympatický Brazilec už hraje muziku pro své věrné publikum v rodném městě Belo Horizonte už úctyhodných 16 let. Z počátku vystupoval většinou na soukromých mejdanech a posléze se stával stále více oblíbený u místního publika. Začal tedy hrávat pravidelně v rádiu a na nejpopulárnějších akcích tohoto třetího největšího brazilského města Belo Horizonte. Začátkem nového milénia úspěšně buduje rezidentní večírky v klubu Fantasy, kde mixuje pravidelnou směs RnB, House a 2step Garage.

Nedu
byl vždy velkým fandou breakbeatu a proto netrvalo dlouho a posunul své experimentování ke zlámaným beatům, při jejichž tempu dobře uplatňuje skvělé scratche a technické vychytávky. U jeho oblíbeného stylu už zůstal a postupně se propracoval až k vydávání vlastních tracků společně s kamarádem Denisem Victoriano. Kritika nešetří chválou a Nedu proto pokračuje v dobrém rozpoložení novodobého spojení breakbeatu s electrem. Z Lopezovi produkce je znát pozitivní element dosud ještě neprozkoumaného potenciálu v podání New School Breakbeatu.

Těšte se proto na kvalitní hudební produkci od energického a skvěle technicky vybaveného Brazilce. Good music all night long !

Nedu Lopez Promo Mix: zde
Marcco mix: zde                  
Nedu Lopez Promo Video: zde

 

Flyer

 
flyer
 
 
 
 
 
 
 

Partnerské linky: festivaly 2016