PARTYINFO

 

EUPHONIC

Datum konání:
09.03.2007 - pátek
Místo konání:
Brno - Perpetuum
DJs:
Loutka (roxy), Wega & Kim Pixa aka WeKi, Vik, Taureen
 
 
Březnové vydání Euphonic s Loutkou a WeKi DJs
 
 
Na pravidelnou akci Euphonic stylově se pohybující na pomezí progressivu a trance zavítá známá a legendární postava tuzemské taneční scény DJ Loutka. Jeho dlouholeté zkušenosti z klubového a festivalového účinkování doma i v zahraničí, mu už řadu let přináší pozitivní ohlas všech návštěvníků párties. Resident klubu Roxy a tamní jedné z nejpopulárnějších akcí Human Traffix, v současnosti na svých pravidelných vystoupeních čím dál častěji prezentuje a preferuje moderní progressive zvuk, před svým původním house zaměřením.

Proto je více než jisté, že si právě v Perpetuu budete moci vychutnat melodické plochy a extatické rytmy právě v jeho podání. Mistr Loutka tedy předvede něco ze svého umění vtáhnout publikum do příběhu o dobře strávené noční jízdě.

www.djloutka.com

Nedílnou součástí večera Euphonic je samozřejmě také duo mladých nadějných reprezentantů novodobé elektro progressivní vlny Wega & Kim Pixa aka WeKi, kteří dokázali mnohokrát představit vlastní produkci v tom nejlepším světle u labelu Beef Records a rozdovádět publikum při jejich DJském vystoupení. Brněnské publikum zatím nemělo tu čest spatřit tuhle dvojku v akci, takže máte jedinečnou příležitost vyzkoušet na vlastní kůži pořádně energickou vibraci rytmů a nejrůznějších elektrických zvuků.

Podobně jako zmíněný Loutka má také domácí zástupce Perpetuum crew DJ Vik nyní mnohem blíže k elektro-progresivním mutacím house music, než tomu bylo před časem. V provedení muziky podané panem Vikem se rozhodně nebudete nudit při neustálém prozkoumávání rozmanitých zákoutí tohoto hudebního tělesa.

Dokonale propracovaná harmonie zvuků, zasazená do vrstveného beatu. Tak by se dal charakterizovat progressivní Vikův hudební směr, tentokrát se specielně tematicky připraveným arsenálem tracků a desek. Kapitolu Euphonic završí pro páteční večer šikovný DJ Taureen, jenž posbíral mnoho zkušeností z nejrůznějších akcí po celé ČR i Slovensku. V jeho případě není pochyb o progressive soundu, protože jak se zdá z jeho vystoupení a nahraných mixů, Radek už se s tímto hudebním cítěním pohybuje světem od dětství.                                                                                                                                                                      Wega & Kim Pixa aka WeKi

Djská a producentská dvojice Wega & Kim Pixa aka WeKi je známá a oblíbená díky svým setům plným electro – house až electro – techno music s častými prvky hip hopu.Vystupují v mnoha pražských klubech – např. U Bukanýra, Roxy, Le´Enfer Rouge, Matrix, Mecca, Abaton, Palác Akropolis, a v nejrůznějších klubech a diskotékách po celé ČR, včetně zahraničí (Turecko, Jižní Amerika, Německo, Francie).

O kvalitě jejich vystoupení a žádanosti svědčí především úspěšná vystoupení dua WeKi v minulém letech na festivalech jako Čáry 2005, Čáry 2006, Cosmic Trip, Love Planet Sázava Fest, Summer of Love a dalších. Mají za sebou již 3 vydané desky, které jsou v prodeji po celém světě. Poslechnout si je můžete na největším světovém on-line megastoru www.beatport.com (pod názvem weki) nebo na domacích stránkách www.tribalvision.cz/beef. Projekt WeKi je celosvětově zastoupen australským bookingem Beef records a Bukanýr bookingem pro Českou Republiku.

V anketě Dance Awards pro rok 2005 obsadili desáté místo jako objev roku. Za ta léta hráli společně s řadou významných jmen na domácí i světové taneční scéně a to například: Hell, Mogwai, Chris Cowie, Oliver Klein, Czech, Nathan Coles, Asad Rizvi, Jimmy Van M, Sean Cusick, Jonty Srufff, Rif Raf, Michael Burian a další.

www.wekidjs.com

 

Flyer

 
flyer
 
 
 
 
 
 
 

Partnerské linky: festivaly 2016