PARTYINFO

 

ENCOUNTERS

Datum konání:
10.03.2007 - sobota
Místo konání:
Brno - Perpetuum
DJs:
Lillou (roxy), Rivendel, Romano Porni
Live:
Clubfoot (uk)
Popis:
vstup 50 czk
Line-up:
21:00 Romano Porni
23:00 Rivendel
01:00 Clubfoot – live
02:00 Clubfoot – DJ set
03:00 Lillou
05:00 DJs ping pong
 
 
DJ Clubfoot headlinerem sobotní klubovky Encounters
 
 
Již tuto sobotu se můžete opět přijít pobavit na ENCOUNTERS, oblíbenou netradiční párty bez stálého residenta, na které se v klubu Perpetuum potkávají DJs podobného hudebního smýšlení. Tentokrát bude spojujícím článkem minimal, který hosté tohoto dílu večírku ENCOUNTERS představí v jeho různých podobách jako minimal house, minimal techno a minimal electro.

Hlavním hostem bude DJ Clubfoot z anglického Brightonu, který ale od nového roku zakotvil v Praze a zdá se, že se mu u nás opravdu líbí. Doma v Brightonu na sebe upoutal pozornost hlavně svými živými sety a právě pro své vystoupení na sobotním ENCOUNTERS má připravenu premiéru svého zbrusu nového materiálu, který odehraje naživo! DJ Clubfoot je však také zručným DJem, což budete mít možnost posoudit hned vzápětí.

Z Prahy společně s Clubfootem dorazí také DJane Lillou z Roxy bookingu, která má pro návštěvníky ENCOUNTERS připraven speciální electro-minimalový set! Stylově vychytaný line-up doplní zástupci domácí brněnské minimal crew Romano Porni a Rivendel.

Párty ENCOUNTERS je jednou z akcí se vstupem zdarma pro všechny registrované členy klubu Perpetuum.

 

Flyer

 
flyer
 
 
 
 
 
 
 

Partnerské linky: festivaly 2016