PARTYINFO

 

SUNAKASHI

Datum konání:
23.03.2007 - pátek
Místo konání:
Brno - Perpetuum
DJs:
Tibor Holoda (wilsonic, sk), Vik, Kaisersoze, Click Joe
 
 
Páteční Sunakashi v Perpetuu s Tiborem
 
 
Již tento pátek 23. března bude brněnský klub Perpetuum hostit další pokračování nepravidelné, exklusivní klubovky, která si neklade za cíl pobavit masy, ale spíš zalichotit sluchu a poškádlit smysly všem dobrým otevřeným milovníkům nočního života. Sunakashi, to je příjemná klubová atmosféra, luxusní hudba v podání residenta DJ Vika a jeho hostí. Páteční noc v Perpetuu odstartuje Click Joe, talentovaný DJ s citem pro kvalitní hudbu, přesahující hranice stylů house, minimal a electro.

Pravidelně vysílá pozoruhodný Magion. Aleph hraje energický minimal house, patří mezi pionýry tohoto stylu u nás, s jeho jménem je spojena akce Vortex, první party svého druhu v Brně. Pozvání na páteční Sunakashi přijal první resident legendárního bratislavského U-klubu, DJ Tibor. V Učku začínal v roce 1993, jak sám říká, na akcích Simple hrával „trošku inú podobu klubovej hudby. Konkrétně by sa to dalo zhrnúť pod označenia ako micro house, minimal techno, tech´house … ja si však na to označenie príliš nepotrpím“.

Dnes má Bratislava díky Tiborovi úžasný festival Wilsonic a DJe s originálním stylem a zkušenostmi z hraní ve Švýcarsku, Francii a Kanadě. Páteční Sunakashi v Perpetuu slibuje výjimečnou noc „trochu jiné klubové muziky“.

www.myspace.com/tiborholoda
www.wilsonic.sk
www.myspace.com/clickjoe

 

Flyer

 
flyer
 
 
 
 
 
 
 

Partnerské linky: festivaly 2016