PARTYINFO

 

AMAZING CITY WARM-UP

Datum konání:
24.03.2007 - sobota
Místo konání:
Brno - Perpetuum
DJs:
Michael C, Pete Walk, Adam Cloud, Shkobiss, Re-minder
Popis:
start 21:00, vstup 60 czk
Line-up:
21:00 – 23:00 Re-minder
23:00 – 01:00 Adam Cloud vs Shkobiss
01:00 – 02:00 Pete Walk
02:00 – 04:00 Michael C
04:00 – 05:00 Pete Walk vs. Adam Cloud
05:00 - ??:?? ping pong all DJs

 
 
Warm Up party k Amazing City v brněnském Perpetuu
 
 
V sobotu 24.3.2007 se uskuteční v klubu Perpetuum další ze série Warm-upů, k jedné z největších tanečních halových mega akcí v ČR, pod názvem Amazing City.

Amazing City
je první pořádaná party nově vzniklé agentury Clear Vision, která na rok 2007 plánuje minimálně tři další megaparty s předními světovými hudebními hvězdami. Je třeba podotknout že na první akci vůbec nešetřila. Všichni ti, kteří truchlili, že britská legenda taneční scény Paul Oakenfold nedorazila v loňském roce do Prahy společně s Madonnou, mohou nyní zaplesat. Nejdražší světový DJ Paul Oakenfold vystoupí na Amazing City jako hlavní hvězda. Doplní ho Johan Gielen (NL), Judge Jules (UK), Eddie Halliwell (UK), Daniele Divoli, Matt Hardwick (UK) a LayDee Jane.

O začátek warm-upu se postará resident klubu Perpetuum DJ Re-Minder (djre-minder.com). Poté se Vám představí pražská DJská dvojka Adam Cloud vs. Shkobiss. Tento večer je uslyšíte ve speciálním melodickém electro progressive Amazing City Smash Hit back to back mixu za žáru speciálního ohňostroje. Tuto dvojku vystřídá pražský populární DJ Pete Walk (clearvision.cz/petewalk.com), od něhož se dočkáte toho nejlepšího z trance music. Jako hřeb večera zahraje Michael C, který v současné době patří mezi vyhledávané trance progressive DJs a této party to určitě potvrdí! Prostě tuto noc uslyšíte to nejnovější a nejlepší ze světové trance a progressive music, ale i electra.

Nebude chybět speciální videoprojekce, soutěž o volné vstupy na Amazing City nebo o další zajímavé ceny od agentury Clear Vision. Atmosféru party samozřejmě podpoří i GO GO tanečnice. Na této akci se můžete nechat vyfotit i profesionálním fotografem. Prvních třicet návštěvníků obdrží CD (Warm Up – Amazing City) a nejenom to. Také zde budete mít možnost koupit vstupenky na Amazing City za zvýhodněnou cenu.

Všechny potřebné informace naleznete na stránkách:
www.perpetuum.cz
www.amazingcity.cz
www.clearvision.cz

Profil DJs:

Michael C
Si vybojoval své místo na výslunní české taneční scény za neobvykle krátkou dobu. Díky svému charisma a výborné komunikaci s publikem se během prvního roku své kariéry (2004) po hlasování fanoušků v anketě Dance Awards 2004 umístil jako druhý v kategorii Objev roku. Rok poté již ve stejné anketě stoupá na třetí příčku v hlavní kategorii DJ roku. Michael C se prezentuje energickými a barvitými sety, které boří hranice mezi jednotlivými hudebními styly. Nerad si při svých vystoupeních nechá svázat ruce jedním žánrem a snaží se vybírat tracky, které v sobě kombinují melodičnost trancu, sexy zvuk elektra a dynamiku techna. Toto spojení vnáší do Michaelových setů specifickou a jemu vlastní atmosféru. Při velmi speciálních příležitostech Michael také rád odehraje houseové sety plné našláplých tracků s vokály a energickým klubovým zvukem.

Michael C se často objevuje na masových akcích ve společnosti těch nejslavnějších světových djských jmen jako Ferry Corsten, Armin van Buuren, Paul van Dyk, ATB či projektů jako Gabriel & Dresden, Agnelli & Nelson, Kyau & Albert. Do povědomí každého českého fanouška taneční hudby se zapsal svým setem odehraným na tour nejpopulárnějšího světového DJe Tiësta v Praze, kde vystoupil téměř před 15 000 lidmi. Michael C se stal rezidentem několika předních českých klubů. Každý měsíc baví stovky lidí svými melodickými sety v pražském a mosteckém klubu Duplex na noci Sunshine, pravidelně vystupuje na brněnské party E-Motion a má také vlastní noc ENTRANCE v legendárním klubu Roxy. Jeho rezidentní noci se těší pravidelné návštěvnosti a často na ně zve zajímavé české a také zahraniční umělce. Michael C svými sety přispívá k atmosféře tradičních českých open-air festivalů jako jsou Summer of Love, Mácháč či Hradhouse.

Michaelovo vystupování sklízí velmi dobré ohlasy také v zahraničí. Jeho dosavadním největším úspěchem bylo pozvání do daleké Číny, kde odehrál svůj set před publikem čítajícím téměř 4000 hlav v klubu Yes (www.yesclub.com.cn) a následoval tak slavné DJe jako Tiësta či Paul van Dyka. Michael C se často objevuje na Slovensku, kde mimo mnoha jiných menších klubových akcí zazářil na festivalu Okey léto, v Polsku se blýskl na obřím open-airu Summer City, v Německu na letním festivale House of Summer nebo na legendární klubové noci Euphonic night v Berlíně, kde vystoupil jako první Čech v historii. Michaelovy sety jsou vysílány na světoznámých internetových rádiích DI.fm, ETN.fm, v Mexiku na Masmusic.fm, v Polsku na RMI.fm a ve Skotsku na rádiu Oban.

Michael C kromě vystupování za gramofony veškeré úsilí vkládá do tvorby svého vlastního hudebního studia. Na svědomí má několik vlastních remixů (mimo jiné Mr. Sam feat Kirsty Hawkshaw –Lodestar) mimo jiné zremixoval singl Lodestar od Mr. Sama a K, pro svoji potřebu si edituje různé skladby a vytváří bootlegy. Velmi úspěšným na tanečních parketech je Michaelův bootleg Marco V vs Gorillaz. Za sebou má svůj původní singl, který nese název Moonfall a v současnosti připravuje novou vlastní originální produkci a remixuje další skladby.

Michael C moderoval mezi léty 2004 – 2005 svoji vlastní rádio show s názvem Sunshine, ve které každý týden živě mixoval hudební novinky. Během prvního měsíce vysílání se tehdy stala vůbec nejposlouchanějším speciálním pořadem Radia Life (dnes Fajn rádio Life). Úspěch Michaelovy show Sunshine dokazuje také druhé místo v anketě Dance Awards 2004 v kategorii rádiový pořad roku. Michael C sám říká, že se každým svým vystoupením snaží předat svým fanouškům co nejvíce pozitivní energie a komunikaci s nimi považuje za velmi důležitou část svého vystoupení.


Pete Walk
Vlastním jménem Petr Procházka, donedávna vystupoval pod jménem Prochy. Ze severočeských klubů se v roce 1998 Prochy stěhuje do Prahy, kde jeho djská kariéra pořádně startuje. Prvním pražským klubem kde hraje, je legendární RadostFX a akce Prozak, na které se stává pravidelným hostem. V roce 2000 se stává produkčním v pražském klubu Spiral, kde (přes svojí malou kapacitu) vystupují takoví djs jako Corvin Dalek, Paul Mac či djka Nana a zakládá promotérskou agenturu Moonlight production – později Trendmusic a začíná organizovat party po celé České republice.

Od počátku fungování klubu se podílí na produkci klubu a Industry, kde si zahrál bo boku djs jako Jim Masters, Duncan Forbes, Niels Hess, apod. V rámci klubu Industry pořádal pravidelnou a mimořádně úspěšnou party Basic, kde měl svá pravidelná vystoupení s djem Orbithem. V současné době Pete Walk hraje v prestižních klubech v ČR jako jsou Mecca, Radost FX (společné hraní s Judge Julesem 2.3. 2004), Duplex a v dalších klubech po celé republice. Pravidelně jezdí vystupovat i do Polské republiky. V jeho hraní je nejčastěji slyšet electro, progressive, trance.


Adam Cloud
Vlastním jménem Adam Kloud (1983) na české taneční scéně působí od roku 2000, kdy začíná hrát po pražských barech a podílí se na pořádání menších parties. Zúčastnil se DJ-ské soutěže LIVC DJ CUP, kde se umístil na 3. místě. Díky tomu je mu nabídnuto hraní v již legendárním clubu Industry 55. V roce 2002 spoluzakládá agenturu Nightstorm a podílí se na pořádání velkých parties v Praze, ale i mimo ní (Vector Venom - Valentino Kanzyani).V této době se Adam ponořil do rytmu techna.

Po ročním úletu plného techna se opět vrací k house music. Stává se rezidentem nejznámějšího afterklubu Studio54, ale i ve fashion lounge Defilé, Aquarium music clubu a jiných. V současné době Adam spolupracuje s DJ Shkobissem na jejich rezidentní party BASE, která se bude konat každý měsíc v Pekelným baru. Zároveň s tím rozjíždí pravidelné středeční mejdánky Effekt House Celebration také v Pekle. Dále se podílí na přípravě Warm Up parties k velkým halovkám (Amazing City – Paul Oakenfold) a na pokračování noci HouseXit která se přestěhovala do nově otevřeného CZ Beatu na Žižkově.

Adama si můžete poslechnout v klubech jako: Studio54, Pekelnej Bar, CZ Beat, Duplex, Mecca, Roxy, ale i v klubech mimo Prahu (Perpetuum – Brno, Event – Hradec Králové aj.), nebo také na Slovensku v Žilině (Alcatraz) a Michalovcích (Endorphin). Adam byl a je zván do pořadů na česká rádia např.: DanceExtravaganza (Evropa2), Vítův tanec live (Radio DJ), nebo na Dance radio. Po dobu působení na taneční scéně Adam Cloud vystřídal mnoho hudebních stylů. Začínal s deep-housem, poté přešel k tech-house, zkusil i techno nebo funky-house. Dnes hraje melodický electro progressive house, který lehce doplňuje funky-club-housem. Vždy se snaží aby jeho sety byly zvukově rozmanité a něčím ojedinělé.

DJ Shkobiss
Vlastním jménem Radek Škobis se narodil roku 1978 v Praze. První kontakt s klubovou scénou měl již v roce 1993, kdy ještě s pražským dj N.kypem měli 2 roky svoji rezidentní noc v brněnském klubu Favál, kde naživo přicházeli do tajů mixování.V roce 1993 se také seznámil s kapelou Vanessa, kde později našel také svoji roli, následně v projektech Target a Prozag!Vyrůstal na tvrdší elektronice, EBM a mezi jeho první placky patřilo samozřejmě dosti tvrdé až psychadelické techno s náznaky goa trancu..Po čase kolem roku 96 nastaly určité problémy a tím také postupný odchod ze scény, jak klubové tak i konec projektu kolem pražské elektronické kapely Vanessa.

Znovuzrození, dalo by se říci začalo někdy v roce 2001, stále v rytmu techna. A však velmi pomalu začal hrát na party a hledal dlouho sám sebe, až se našel v poklidnějších vlnách house music!V roce 2004 začal pracovat u svého dlouholetého kamaráda Aiffela,v shopu Aiffel records, zaměřený na prodej dj techniky.Tam také nastal určitý zlom...Spoustu nových kontaktů, známých a kamarádů. Začala spousta nových možností na hraní, díky Aiffelovi a djovi Pacovi a později i Prochyho. Sám začal pořádat vlastní rezidentní noc Housexit v žižkovském klubíku Anubis, dnes cz beat. Později také v MC 77, v mimopražských klubech a také na Slovensku. Spolu s ním vystupoval jako druhý rezident dj Marshall ,se kterým vystupoval i nadále pod hlavičkou Housexit.Spolu s Marshallem začali pracovat i na vlastní tvorbě v projektu "Housexit music" a dokonce se dostává šance udělat remix pro Daru Rolins, který však nebyl realizován z různých důvodů....

V poslední době máte možnost slyšet Shkobisse pravidelně v after klubu Studio 54, čehož si velice cení.Dále učinkuje v Pekelnym baru, kde rozjíždí s blízkým kamarádem a zároveň výborným djem Adamem Cloudem pravidelnou noc "Base".Také spolu připravují Warm upy k velkým halovým akcím(Amazing City-Paul Oakenfold)! Další aktivitou, na které se Radek podílí s Dj Marshallem a Adamem Cloudem je párty HouseXit, která bude pravidelně v nových prostorách clubu CZ Beat. Jinak vystupuje v různých klubech po celé ČR a Slovensku. Jeho sety se momentálně nesou v elektrizujícím,pumping house rytmu!

Více info: www.perpetuum.cz


 

Flyer

 
flyer
 
 
 
 
 
 
 

Partnerské linky: festivaly 2016