PARTYINFO

 

JACKIN'

Datum konání:
31.03.2007 - sobota
Místo konání:
Brno - Perpetuum
DJs:
Asad Rizvi (reverberations, uk), Clubvibe (roxy), Arco
 
 
Respektovaný britský DJ Asad Rizvi vystoupí koncem března v Brně
 
 
Na sobotu 31.3. je do klubu Perpetuum přichystán další mejdan nesoucí název JACKIN´, na kterém se postupně objevují známá jména house music scény z domova i zahraničí. Residentem večera je mladý talentovaný DJ Arco jehož styl hudební produkce je charakterizován jako propracovaná struktura funky a jackin house rytmů s odkazem na legendární sdružení Family Circle, působícího před lety na brněnské scéně.

Hlavní guru pro Arca je bezesporu mistr Vik, jenž ho postupně zasvětil do tajů zdejšího klubové života, především v Perpetuu. Zde měl Arco možnost předvést mnohokrát, že právem patří mezi respektované DJe současnosti. Ovšem nezůstává pouze u gramců, ale věnuje se též vlastní produkci velmi kvalitní muziky, právě ve stylu jackin´ house music. www.myspace.com/arcodj

Asad Rizvi (Reverberations, London - UK)
Hlavním hostem a bezesporu největší osobností jarní sezóny klubu Perpetuum je velmi populární a respektovaný britský DJ Asad Rizvi. Již v roce 1998 byl tento talentovaný hudebník a DJ označován časopisem Muzik jako "new school hero" a též "young tech-house star". V následujících letech ho pak časopis Mixmag popsal jako producenta roku 2000 a další hudební magazín FACE ho označil dokonce za Dje roku 2000.

Asad Rizvi je naprosto fenomenální producent, když uvážíte fakt, že doposud vydal, nebo remixoval téměř ke stovce skladeb. Asad je mimo jiné majitelem vlastního vydavatelství Reveberations. Tento label patří k naprosté špičce celosvětové underground house music, proto se těší podpoře takových jmen jako: Danny Tenaglia, DJ Heather, Laurent Garnier, Terry Francis, Tom Middleton, Doc Martin, Adam Freeland, Gilles Peterson, Fred Everything, Danny Howells, Desyn Massiello, Mr. C a uznání se mu dostává třeba i od drum´n´bassového kráel LTJ Bukema.

Kromě vlastního vydavetlství Reverberations jeho muziku můžete najít taky na Om Records, Global Underground, The End, Loaded, Honchos, Visitor, SoCo Audio, Matter/:Form, Urbantorque, Eukahouse, Wrong atd. Asadova hudební všestrannost se odráží i v jeho schopnosti hrát vícero různých stylů. Pravidelně vystupuje v nejrespektovanějších britských klubech jako Fabric, The End a dalších.

Na svých turné zavítal snad do všech zemí Evropy a taktéž na Nový Zéland, do Brazílie, Argentiny, Mexika či USA a Kanady. Pro mnoho undergroundových DJs je právě Asad Rizvi vzorem úspěchu a hudební kvality, kterou už více než 11 let představuje celému světu. Nyní máte tedy i vy možnost slyšet legendárního Asada po dlouhé době i v brněnském klubu Perpetuum ! www.myspace.com/asadrizvi

Kompletní seznam vydaných skladeb Asada Rizviho najdeš zde: www.reverberations.co.uk

Clubvibe (Roxy, Praha)
Pražský DJ a člen Roxy bookingu Clubvibe rád hraje v menších útulných klubech s rodinnou atmosférou, kde se lidé znají a rádi přijdou zapařit na house music. Preferuje klidnější a experimentálnější tracky, které jinak na velkých akcích prezentovat nelze. Z jeho setů můžete vyčíst příjemnou groovy atmosféru s mnoha barvitými zvuky ve veselejším pojetí. Takže postava jako stvořená pro luxusní večírek Jackin´ 31.3. v klubu Perpetuum.  

 

Flyer

 
flyer
 
 
 
 
 
 
 

Partnerské linky: festivaly 2016