PARTYINFO

 

SYSTEM EXCEPTION

Datum konání:
02.03.2007 - pátek
Místo konání:
Praha - CZ Beat
DJs:
R-Man, Flashback, Šmuk, Diga
Popis:
start 20:00
 
 
Páteční System Exception v CZ Beatu
 
 
V pátek 2.3.2007 se bude v nově přestěhovaném klubu CZ Beat, konat párty System Exception. Na co se můžete těšit tuto páteční noc a jaká muzika Vás bude večerem v provázet, jsme se zeptali DJ Flashbacka a DJ R-Mana.

Jaký hudební styl můžeme v pátek 2.3 v CZ Beatu slyšet, na to nám odpovídá DJ Flashback:

„Celý večer bude v ostřejším progresivním technu. S Djem Rmanem jsme se pustili do menšího, ale docela vydařeného experimentu. Hrajeme najednou ze dvou gramofonů, notebooku a Behringeru BCD2000. Je to týmová práce, je to dobré na poslech no možná i na koukaní, ale ne proto že by jsme byli tak hezčí :-)))“

Kdo s Vámi tuto noc ještě vystoupí?

Samozřejmě, že Dj Šmuk, který je rezidentem klubu CZ Beat. Vlastně bez něj by CZ Beat nebyl CZ Beatem . Ten kdo zná Dj’e Šmuka je mu jasné, že půjde o hodně energické techno.

Večer také vystoupí Honza Ditrich alias DJ Diga, který zahraje něco ze svého bohatého repertoáru od progressivu, funky, happy, elektro, až po tech-house.

Čím je pro Vás klub CZ Beat a proč v něm rádi hrajete, se ptáme Dj’e R-Mana:

Láká nás především nový prostor, který se výrazně vylepšil oproti starému CZ Beatu na Vinohradech a to jak zvukově, tak světelně. Výborné je i to, že v tomto klubu je klimatizace, což bývá častým problémem při větší návštěvnosti. Najdete zde čistý stylový klub s restaurací na 2. patře, kde je možnost si i posedět a přejít do dolních prostor, kde je možné se "vytechnit". Tyto prostory jsou na Žižkov i na Techno nadstandardní. Ale samozřejmě že atmosféru nedělá jen vybavení a obsluha, ale hlavně dobře se bavící návštěvníci a o ty není v CZ Beatu nikdy nouze…

Oba Dj’s pak ještě dodávají:

Tímto Vás srdečně zveme na párty se skvělou muzikou, s malým experimentem, to vše v pěkném prostředí. Připomínáme, že nový CZ Beat se nachází ve sklepních prostorách restaurace Anubis na adrese Štítného 14, Praha 3. Uvidíme se 2.3.2007 pátek na párty System Exception !!

Více o Djs naleznete zde:

Dj Šmuk
www.czbeat.eu/index.php?sekce=booking&dj=6

Dj Diga
www.djdiga.com/bio.htm

 

Flyer

 
flyer
 
 
 
 
 
 
 

Partnerské linky: festivaly 2016