PARTYINFO

 

KICK DA NIGHT - KOULE WARM UP

Datum konání:
15.03.2007 - čtvrtek
Místo konání:
Praha - CZ Beat
DJs:
Athro (athro.net), MarcoS, Bon Finix (bonfinix.com), Drastics (myspace.com/djdrastics), Šmuk (duality/cz beat)
Info:
http://www.myspace.com...
Popis:
start 20:00
 
 
Poslední oficialní warm-up ke Kouli již tento čtvrtek v CZ Beatu
 
 
Ve čtvrtek 15. března je na vás nachystán poslední oficialní warm-up ke Kouli. odstartuje už ve 20:00 v pražském nově otevřeném klubu CZ Beat na nové adrese Štítného 14, Praha 3, Žižkov. Jako hosté se představí MarcoS, ex resident jednoho svého času velmi populárního after klubu, dále Athro, mladý nadějný DJ a promotér, taky Šmuk, resident klubu CZ Beat no a v neposlední řadě je doplní DJs Bon Finix a Drastics, oba tito DJs vystoupí i na samotné Kouli.

Krom skvělé muziky, vynikajícího nového prostoru s nabitým barem s příznivými cenami, skvělým zvukem a dost dobrým světelným parkem vás čeká ještě spousta dalších vychytávek. Stavte se a uvidíte, Vždyť čtvrtek už je malý pátek. Startujeme ve 20:00. A vstup je jak jinak než zdarma. Na této akci budete mít poslední možnost zakoupit levnější vstupenky na akci Koule s hlavním hostem, holandským DJem a producentem Marcelem Woodsem, která se koná v pátek 16.3. v táborském Mileniu. Lístky budou k dostání za velmi výhodnou cenu.

No a co nového ještě Koule nachystala? Na space prezentaci www.myspace.com/koule si můžete poslechnout nejnovější sety od DJs Martina Grednera, Bona Finixe, nebo Drasticse. Připraveny jsou ke stažení i tématické wallpapery ke Kouli, je zde možnost zakoupit si vstupenku na Kouli on-line pres internet díky službám společnosti Ticketstream, nebo se zde dozvíte kdy a jak je možné vyhrát lístky na tuto akci zcela zdarma. Checkujte www.myspace.com/koule - Pozor! Oficiální předprodej končí ve čtvrtek 15.3. večer.
 

Flyer

 
flyer
 
 
 
 
 
 
 

Partnerské linky: festivaly 2016