PARTYINFO

 

HAVANA CLUB TOUR DE BAR 2007

Datum konání:
30.03.2007 - pátek
Místo konání:
Ostrava - Čas arena
DJs:
Layo & Bushwacka (uk), Tráva, Reeha & Manio, Tripmain
Info:
http://www.tourdebar.cz
Line-up:
20:00 - 21:30 Tripmain
21:30 - 23:00 Reeha & Manio
23:00 - 00:00 Tráva
00:00 - 04:00 Layo & Bushwacka
04:00 - 05:00 Tráva

 
 
 
Havana Club Tour de Bar startuje zítra v Ostravě
DJ Manio: "Mixovat pořád umím."
Manio se vrací na scénu a to nejen coby DJ, ale slibuje i novinky se svým projektem E.C.A. a v neposlední řadě stojí i za celým turné Havana Club Tour De Bar 2007. Přinášíme s ním aktuální interview.
 
Dost významně se podílíš na organizaci akce Havana Club Tour De Bar 2007, takže o ní víš asi všechno, ať se jedná o část barmanskou, nebo hudební. Jak bys stručně pozval na některou z deseti zastávek turné člověka, který vůbec neví o co při Tour De Bar jde?

No, řekl bych to takhle: Jestli chceš zažít megakalbu, při které se budou super barmani z nejlepších regionálních podniků předhánět, aby tě dostali na svůj bar, kde budeš moct ochutnat spoustu různých koktejlových lahůdek a k tomu pařit v rytmu setů světoznámých i populárních domácích DJských jmen, určitě doraž! Navíc máš jedinečnou možnost poznat podniky, o kterých jsi třeba ani nevědel a to všechno za lidovou cenu, no nezní to lákavě?

Na kterou zastávku T.D.B. se těšíš nejvíc a proč?

Já vím že to bude znít legračně, ale já se vážně těším na všechny. Strašně mně zajímá co všichni barmani a barmanky předvedou a navíc zveme samá zvučná DJská jména, takže se vlastně nemůžu dočkat.

Protože se pohybuješ v zákulisí turné, jsi vlastně tak trochu "ředitel", můžeš a budeš ochutnávat výsledky efektní práce mistrů barmanů? Máš už teď nějaký oblíbený koktejl?

Myslím že to je jasné - ochutnám všechno co se do mně vejde, patřím mezi koktejlové labužníky. A ten oblíbený koktejl - už docela dlouho u mně vede Cuba libre ze sedmileté Havany - lahůdka, kterou doporučuju všem!

Nějakou dobu o tobě nebylo kromě pár akcí v Praze a v Olomouci slyšet, dá se říct že DJ Manio je zpátky?

No, dal sem si pauzu, to je pravda, ale na hraní jsem rozhodně nezanevřel a desky si kupuju dál a mixovat pořád umím:) A rád bych zase začal vystupovat – takže ano, Manio is back! Brzo také přijdeme s mým superparťákem Rodmanem s novou muzikou pod značkou E.C.A. A snažíme se aby to stálo za to.

Tvým stylem byl vždycky hlavně kvalitní deep a tech house, ovlivňuje tě nějak vlna elektra a minimalu, která teď hýbe tanečními parkety? Na co se v tvém podání můžou návštěvníci ostravské Havana Club Tour de Bar těšit?

Elektro mně vůbec nebaví – až na pár výjimek, které jsou třeba fúze deep-tech house s elektro basou, nebo třeba track Aqualight od Sebastiena Légera. Ty bzučivé zvuky v elektru mi nedělají dobře, mám rád vlnící se melodie a zreverbované plochy, zkrátka to mám jinak... Minimal deep jsem hrál už před X lety a takové tracky se v mých setech stále objevují, i když na větší akci bych to asi nehrál, myslím že minimal nejlépe vynikne v malém klubu – podmínkou je ovšem kvalitní aparát. V Ostravě budu nejspíš hrát takový mix house – progressive – deep – tribal – breakbeat a nevím co ještě, čím jsem starší, tím míň řeším styly, hlavně to musí být zábava, o to přece jde v prvé řadě.

Na závěr ještě prozraď tvoji aktuální Top 5?

Jasně, tady je.

1. Yonderboi – People always talk about the weather (Timewriter remix)
2. Soda Inc. feat. Trixx Anthony - Inner vision
3. Rhythm Code - Moov
4. Asadinho – Born with the sweet tooth
5. Nick K – Lock & Load

Maniův čerstvý “Mainroomix” si můžete stáhnout na stránkách www.tourdebar.cz v sekci Download.


Termíny Havana Club Tour De Bar 2007

30.3. 2007 - Ostrava, Čas aréna
27.4. 2007 - Brno, pavilon D, BVV
25.5. 2007 - Pardubice, Ideon
29.6. 2007 - Karlovy Vary
21.9. 2007 - Plzeň
28.9. 2007 – Jihlava
19.10.2007 - Olomouc
26.10.2007 - České Budějovice
16.11.2007 - Liberec
23.11.2007 - Zlín

Web akce s informacemi o turné najdete na www.tourdebar.cz, kde se budou postupně objevovat i všechny novinky k jednotlivým akcím v průběhu celého roku.

www.tourdebar.cz
www.havanaclub.cz
www.partyinfo.cz

 
 
Havana Club Tour De Bar: Soutěž s Layo&Bushwackou Havana Club Tour De Bar 2007 s Layo&Bushwackou

Flyer

 
flyer
 

Fotoreporty

 
 
 
 
 
 
 
 

Partnerské linky: festivaly 2016