PARTYINFO

 

HAVANA CLUB TOUR DE BAR 2007

Datum konání:
30.03.2007 - pátek
Místo konání:
Ostrava - Čas arena
DJs:
Layo & Bushwacka (uk), Tráva, Reeha & Manio, Tripmain
Info:
http://www.tourdebar.cz
Line-up:
20:00 - 21:30 Tripmain
21:30 - 23:00 Reeha & Manio
23:00 - 00:00 Tráva
00:00 - 04:00 Layo & Bushwacka
04:00 - 05:00 Tráva

 
 
 
Havana Club Tour de Bar startuje zítra v Ostravě DJ Manio: "Mixovat pořád umím."
Havana Club Tour De Bar: Soutěž s Layo&Bushwackou
Britská dvojka Layo&Bushwacka to rozbalí v pátek 30. března v ostravské ČAS Aréně a vy nejen, že můžete být u toho, ale máte možnost k volné vstupence vyhrát i CD s jejich úspěšným albem Feels Closer a navíc samozřejmě láhev kubánského rumu. Dále připomínáme, že další soutěž o lístky probíhá tady do 28. března. Hodně štěstí!
 
První, ostravská zastávka Havana Club Tour De Bar přiveze legendu domácí taneční scény DJ Trávu, půvabnou, skvělou Dýdžejku Reehu, producenta, DJ Mania a tři hosty ze zahraničí. Tripmain pochází z afrického Zimbabwe. Hlavními hvězdami páteční noci budou dva Britové, jejichž jména se zcela jistě objevila v programu všech významných klubů po celém světě.

Výjimeční Djové, skladatelé, majitelé nahrávací společnosti, vydavatelé tří desítek singlů a třech alb prodávaných stotisícovým nákladem. Spolupracovníci hvězdných kapel Verve, Orbital a géniů jako Roni Size. Tvůrci skladeb, které se staly klubovými hymnami, v čele s mega hitem Love Story. Layo Paskin a Matthew Benjamin známí jako Layo & Bushwacka! se poprvé představí ostravskému publiku a to hned ve čtyř hodinovém vystoupení.

Layo Paskin & Matthew Benjamin alias Matthew "Bushwacka" B. spolupracují od poloviny devadesátých let. Pravidelně hrají v The End, jednom z nejslavnějších klubů na světě. Založili a úspěšně vedou vydavatelskou značku Olmeto. Dosud vydali asi třicet singlů, tři alba a desítky remixů pro řadu významných skupin a projektů (Verve, Orbital, Roni Size, William Orbit, …). Jejich zatím poslední, dnes již platinové album, nese název Feels Closer. Recenzi tohoto skvělého alba najdete na techno.cz od Romana zde.

Určitě si nenechte ujít jejich vystoupení 30.3.2007 v ostravské Čas aréně.

Nejlevnější vstupenky lze zakoupit přímo v soutěžících barech (Ta Magika – Dlouhá 100ry – Boomerang - Dublin - Bernies - Zastávka - Co kdyby - E 99 Jaškovská krčma - Ristorante Alfredo) , nebo v síti Ticketpro, Ticketstream a v eshopech rave.cz, techno.cz



www.tourdebar.cz
www.havanaclub.cz
www.partyinfo.cz
 
 
Havana Club Tour De Bar 2007 s Layo&Bushwackou

Flyer

 
flyer
 

Fotoreporty

 
 
 
 
 
 
 
 

Partnerské linky: festivaly 2016