PARTYINFO

 

HAVANA CLUB TOUR DE BAR 2007

Datum konání:
30.03.2007 - pátek
Místo konání:
Ostrava - Čas arena
DJs:
Layo & Bushwacka (uk), Tráva, Reeha & Manio, Tripmain
Info:
http://www.tourdebar.cz
Line-up:
20:00 - 21:30 Tripmain
21:30 - 23:00 Reeha & Manio
23:00 - 00:00 Tráva
00:00 - 04:00 Layo & Bushwacka
04:00 - 05:00 Tráva

 
 
 
Havana Club Tour de Bar startuje zítra v Ostravě
Další zajímavá akce se odehraje v pátek v ostravské ČAS Aréně. Startuje tam Havana Club Tour 2007 a představí se na ní britská dvojka Layo & Bushwacka. Přinášíme poslední informace a pokyny k samotnému vstupu, parkování, focení a nakonec ještě pár zajímavostí k barmanským soutěžím.
 
Místo konání:
Čas aréna, Ostrava - Poruba, Cingrova 10 (mapa zde)

Doprava do Ostravy:
Na www.idos.cz najdete možnosti dopravy vlakové, autobusové, MHD i letecké. Na www.mapy.cz najdete ideální trasu pro Vaše vlastní auto s přáteli.

Ubytování v Ostravě:

Plno možností najdete na www.ostravainfo.cz nebo na www.ubytovani.net

Vstup do haly:
Hala bude otevřena pro návštěvníky od 20.oo hod. Akreditace, odbavení výherců soutěží a prodej vstupenek je přímo u vchodu do haly z označených okének.

Vstupenky na místě:
Cena vstupenky na místě je 250,-Kč. Cena předprodejová je 149,-Kč + poplatky prodejce a možnosti nejvýhodnějších předprodejních míst najdete na našem webu zde

Parkoviště:
Velké parkoviště je v blízkosti haly, ostatní parkování je možné v přilehlých ulicích, nebo na parkovištích blízké Stodolní ulice.

Technické vybavení akce:
Tři velká videoprojekční plátna, kvalitní VJing , masivní lineární sound systém L Acoustic a pořádná nálož inteligentních efektových světel doplněná ledkovými trubicemi.

Focení, natáčení:
Pro profesionální fotografi z médií platí akreditace a fotopas. Focení domácím fotoaparátem, nebo kamerou je povoleno.

Šatna:
V hale bude vyznačená šatna pro odložení Vašich svršků. Doporučujeme všem si pečlivě uschovat lístek od šatny, vyhnete se zbytečným komplikacím při jeho ztrátě.

Security, zdravotní služba:
O vaši bezpečnost se bude starat profesionálně vyškolená bezpečnostní služba v koordinaci s požární a zdravotní službou. V případě potřeby jakékoli pomoci se obraťte na tyto pracovníky.

Soutěžící barové teamy: zajímavosti

Každý barový team ze soutěžící TOP 10ky má na svém nápojovém lístku kromě pevně daných koktejlů i takzvané volitelné koktejly a zpravidla jsou to specialitky každého z podniků, které u sousedních barů nenajdete, takže doporučujeme ochutnat tyto mnohdy neuvěřitelné drinky.

V pondělí 26.3. byly pod notářským dozorem vylosovány pozice všech 10ti soutěžících barů v hale. Každý z podniků má možnost si svůj bar vydekorovat dle svých představ a kreativitě se opravdu meze nekladou, takže se můžete těšit i na deset originálních výzdob Vašich oblíbených podniků z Ostravska

Pro tři vítězné teamy jsou připraveny hodnotné a zajímavé ceny od našich partnerů: zájezdy k moři od CK I´M Travelling, barmanské kurzy Havana Club Academy, Prize money pro první tři teamy a věcné dárky od SHOCK a Havana Club. Vítězný team rovněž postupuje do celostátního finále v lednu 2008.

Pokud si chcete chatovat o kterékoli z akcí Havana Club Tour de Bar 2007, nebo barech a barmanech, domlouvat srazy na akci, prostě diskutovat před i po každé akci, pak právě pro Vás máme exklusivní chaty ke každé akci tour na Xchat.cz.

Veškeré podrobné informace o akci najdete na www.tourdebar.cz

Těšíme se na Vaši návštěvu!

 
DJ Manio: "Mixovat pořád umím." Havana Club Tour De Bar: Soutěž s Layo&Bushwackou Havana Club Tour De Bar 2007 s Layo&Bushwackou

Flyer

 
flyer
 

Fotoreporty

 
 
 
 
 
 
 
 

Partnerské linky: festivaly 2016