PARTYINFO

 

HIP HOP

Datum konání:
24.03.2007 - sobota
Místo konání:
Znojmo - DeJavu
DJs:
Záboj, Dvořka, Kůň
Live:
H16 (sk), Města Sput, Jungle Fever
Popis:
start 21:00, vstup 99 czk
Line-up:
21:00 Dvořka & Záboj
23:00 Jungle Fever
23:30 Města Sput
00:30 H16
01:30 Kůň
 
 
Hip-hopová formace H16 vystoupí koncem března ve Znojmě
 
 
A je tu hipec a je to něco co tu ještě nebylo! H16! Jejich kariéra začíná až v roce 2003, přesto jste o nich jistě slyšeli. To proto, že začali pěkně zostra a evidentně to v budoucnu nebude jinak! Skupinu H16 tvoří šest osobností - Cigo, Dilema aka Koko Šais, Kardinál Korec, DJ Yanko, Abe a Grimaso.

Všechno začalo singlem Jednašeska ftvojom klube, kde jedním beatem přispěl kmotr slovenského rapu Vec a producent a rapper skupiny AMO jménem Opak. Ten vyšel jako vinyl singl a zároveň jako EP na cd. Od té doby se objevovali zvěsti o albu a samozřejmě featuringy.

Nejpopulárnější byl rozhodně track Pimpin rap, kde hostoval Kardinál Korec Zverinovi a S vlkmi žijem, s vlkmi vyjem na Vecově desce Dobré ráno. V roce 2006 seslali album Kvalitný materiál, kterým rozbili fanoušky moderní produkcí a perfektní flow. Na svém kontě mají dvojklip Idem si svoje / Ide Karta a úspěšný videoklip Nech vidia s hostujícím Rytmusem.

No a konečně si je můžem poslechnout u nás na malém, ale hip-hopem žijícím, městě Znojmo. Večer doplní, Znojmu známé, představenstvo JUNGLE FEVER a MĚSTA SPUT.

V průběhu večera propukne turnaj ve stolním fotbálku o věcné ceny a láhev vodky. Samozřejmostí je videoprojekce nejrůznějších extrémních sportů. Takže si to nenechte ujít a v sobotu 24.3. si to příjďte užít.
 

Flyer

 
flyer
 
 
 
 
 
 
 

Partnerské linky: festivaly 2016