PARTYINFO

 

KAMIKAZE ARMAGEDDON

Datum konání:
26.05.2007 - sobota
Místo konání:
Předhradí - Amonet
DJs:
CJ Bolland (be), Michael C
Line-up:
??:?? - 00:00 Michael C
00:00 - 02:00 CJ Bolland
02:00 - ??-?? Michael C
 
 
Poslední informace k akcím Kamikaze Armageddon
CJ Bolland zahraje v Čechách v květnu hned dvakrát
 
 
Před několika málo týdny zasáhla jako blesk Českou Republiku zpráva, že jeden z nejoblíbenějších DJs světa se chystá na dvě vystoupení právě v naší malé české kotlině. Dámy a pánové, přichází CJ Bolland! Matador electro a techno scény pohybující se v těchto vodách již pěknou řádku let a u našich fanoušků je právě on ikonou velkých tanečních festivalů jako jsou např. Summer Of Love.

CJ Bolland
se představí spolu s dalšími domácími DJs v pátek 25. května v klubu Music Park v Hodkovicích nad Mohelkou a v sobotu 26. května v clubu Amonet v Předhradí u Skutče. Přinášíme vám několik důležitých informací o těchto akcích.

Pátek 25.5.2007
Music Park Hodkovice nad Mohelkou
www.mphodkovice.cz

V line-upu této party nalezneme českou elitu: Daho & Ginger, dále pak Skipworker, Wizard a ale hlavně již zmiňovaný headliner CJ Bolland! Vynikající prostory Music Parku schopné pojmout až 1000 partychtivých návštěvníků umožňují exklusivně pro tento večer zřídit i druhou stage, jejíž zaměření bude čistě na breakbeat, jungle a drum´n bass. Za mixem se budou točit pánové Georges, Roof, Ice, Phoskill, Orkan z agentury Sunlab.cz.

Krom porce té nejlepší electro & techno muziky čekají na návštěvníky party, animace a speciální dekorace a skvělá colour laser show, bez které se žádná správná party jednoduše neobejde.

Organizátoři páteční akce Kamikaze Armagedon, pripravili v klubu i speciální VIP Zonu
( pouze omezený počet míst ). Na návštěvníky zde čekají obložené mísy, spousta lahodného Kamikaze a zároveň jedinečná možnost strávit nezapomenutelné chvíle se CJ-em po boku. Celá VIP Zone bude koncipovaná tak aby návštěvníci měli soukromí avšak ne na úkor tanečního "kotle".

Sobota 26.5.2007 
Club Amonet – Předhradí u Skutče
www.disco.amonet.cz

Na této akci se návštěvníkům klubu Amonet, který pojme cca. 800 lidí, přestaví kromě headlinera CJ Bollandai jeden z nejlepších domácích DJs dnešních dní Michael C. Club Amonet bude vybaven silným sound & light systémem včetne laseru. Interiér klubu bude upraven speciálními dekoracemi a program akce bude doplněm exklusivními tanečními performacemi.

Další informace týkající se přesných lineupů obou akcí, předprodejních míst a cen jednotlivých vstupenek Vám přneseme již brzo. Sledujte tento web!
 
CJ Bolland přijede v květnu do Čech

Flyer

 
flyer
 
 
 
 
 
 
 

Partnerské linky: festivaly 2016