PARTYINFO

 

DISCOVERY

Datum konání:
24.03.2007 - sobota
Místo konání:
Plzeň - Alfa
DJs:
Agent (kne`deep), Džejár, Molczik, Majkl, Martin Wind
Popis:
start 20:00, vstup 100/150 czk
Line-up:
20:00 - 22:00 Martin Wind
22:00 - 23:30 Molczik
23:30 - 01:30 Džejár
01:30 - 04:30 Agent (set bude trvat 2 hodiny - změna času zohledněna)
04:30 - 06:00 Majkl
 
 
Line up k sobotní Discovery s Agentem a Džejárem
Anketa mezi DJi a novináři k akci Discovery
Další díl party Discovery se rozjede v plzeňské Alfě již tuto sobotu (24.3.). Jelikož Discovery nejdéle fungující taneční akcí v Plzni, zeptali jsme se některých lidí z místní taneční scény, co se jim vybaví pod pojmem Discovery. Zajímá Vás jak to vidí Diome, Home, Hi-tech a mnoho dalších?
 
Diome (DJ)
Ha, to je ta party na kterou mne ještě nepozvali, což vnímám jako velké mínus. :)))

Lejdy (redaktorka NUbreed.cz)
Když se řekne Discovery, tak se mi vybaví ještě před nějakým časem stojící areál Výstaviště, prostor ve kterém jsme se né málo napařili a zažili fakt parádní mejdla, ať už to byly party nebo koncerty. Tyhle akce mám zažité jako jedny těch hodně fajnových mejdanů a myslím, že právem mají svoji pozici na západočeské scéně. To, že si našla jako další místo působnosti právě v plzeňské Alfě je jedině dobře! Je to výborný prostor, na výborném místě a Discovery svojí návštěvností stále ukazuje, že i v roce 2007 je to stále mejdlo jak se patří.

Home (DJ)
Discovery? Je to jedna z mála akcí, která se mi v Alfě líbila. Letos v lednu jsem na ní poprvé hrál a po dlouhé době mě to hodně bavilo. Kvalitní zvuk, zajímavě vyřešený prostor, line-up sestavený z českých a sk djs, to celé v prostoru pro velké množství lidí...Proč ne?

Endy (partyfotograf)
Party v klubu Alfa s perfektní atmosférou, vizualizacemi VJeShapea a rezidenty mezi které patří například Molczik, Martin Wind nebo Majkl. A taky nesmíme zapomenout na hvězdy, které navštívily tuto akci – Michael Burian, Orbith, Ladida, Míša Salačová nebo Takaaki Itoh. Dříve jsem tuto akci navštěvoval pravidelně. Nenechal jsem si ji ujít. Řekl bych, že by se měla party Discovery v současnosti zaměřit i na jiný hudební styl než je techno. Jinak k ní nemám žádné vážné připomínky a myslím, že patří k jedněm z nejlepších akcí v plzeňském kraji.

Damoon (DJ)
Nevím přesnou historii této party, ale bezpochyby se jedná o jednu z nejdéle fungujících parties v Plzni, která má svou tradici, své publikum a svůj specifický převážně techno sound. Byl jsem asi na dvou, jako návštěvník ještě na starém výstavišti, ale jak vypadá akce dnes v Alfě Vám nepovím, protože má absence je 100%, ale vše pozoruji formou fotoreportů a vypadá, že se daří. Jen tak dál!!

Hi-Tech (partyfotograf techno.cz)
Discovery pro mě představuje snahu přenést scénu z undergroundového prostředí do širšího povědomí. A to vlastně téměř doslova. Se znovu příchodem party Discovery na plzeňskou scénu se řekl bych zkvalitnila a zvýšila její celková úroveň. Jasně že asi zatím nemá ty "grády" prvních výstavišť, ale uvidíme v budoucnu. Kvalitní lineup v kvalitním prostředí za rozumnou cenu. Vnímám to celkem pozitivně.

Molczik (DJ)
Pro mě je to pravidelná plzeňská klubová party, která je vždy dobře připravena, nemá podceněnou reklamu a proto vždy vím, že na ní bude halda lidí. Osobně hraju na Discovery strašně rád a to kvůli dvěma věcem. Zaprvé je to publikum, které se vždycky skvěle baví a vytváří v Alfě příjemnou atmošku a za druhé jsou to podmínky pro DJe, které na Discovery většinou nemívají sebemenší chybu. A taky je fajn, že to mam 300 metrů od baráku.

Tomy (DJ, grafik)
Pro mě znamená Discovery jednu z nejstarších plzeňských technoparties, vždy poměrně kvalitně obsazenou a připravenou. Další komentář netřeba.

Acidflash (DJ)
Mě se ve spojení s Discovery stále vybavují prostory starého výstaviště, kde tahle akce začínala. Mohli jsme na ní slyšet poprvé Takaaki Itoha, který na ni zahrál i legendární skladbu Jaguár od Aztec Mystic aka DJ Rolanda. Pro mě v té době obrovský zážitek.

Malda (DJ)
Discovery je jednou z nejdéle fungujících pravidelných tanečních akcí v ZČ. Několikrát jsem měl možnost tam hrát a musím organizátory opravdu pochválit, protože co se týče zázemí jak pro djs, tak i pro lidi, vše je na hodně vysoké úrovni ! Ale hlavně, Discovery byl vždy mejdan, jak má být !

Kamil (partyfotograf NUbreed.cz)
Discovery? Party, jejíž pilotní díl, který se odehrál ještě na plzeňském výstavišti, odstartoval jeden z nejdelších party seriálů tady v Plzni. Party, která poprvé přivedla klubery do diskotéky Alfa a tím je rozdělila na dva tábory - ty co odsoudili přemístění do prostorů diskotéky a na ty, kterým nevadí, kde se party koná a stačí jim, že se výborně baví. Věc, která mi na Discovery trochu mrzí, jsou stále stejná jména hostů.

Martin Meise (DJ)
Pod pojmem Discovery se mi vybaví agentura Dance Media v čele s DJem Majklem, jejich klub Mix a jeho kolega Tutor, se kterým koření Plzeňskou místní scénu tanečními akcemi, snaží se o to, aby se měli lidi kde bavit na kvalitní muzice a mají s tím dobré zkušenosti už několik let za sebou.




 
Rozhovor s Martinem Windem k Discovery Profil DJe Džejára k plzeňské akci Discovery Profil DJe Agenta k plzeňské klubovce Discovery Discovery - techno party s Agentem a Džejárem v klubu Alfa

Flyer

 
flyer
 
 
 
 
 
 
 

Partnerské linky: festivaly 2016