PARTYINFO

 

DISCOVERY

Datum konání:
24.03.2007 - sobota
Místo konání:
Plzeň - Alfa
DJs:
Agent (kne`deep), Džejár, Molczik, Majkl, Martin Wind
Popis:
start 20:00, vstup 100/150 czk
Line-up:
20:00 - 22:00 Martin Wind
22:00 - 23:30 Molczik
23:30 - 01:30 Džejár
01:30 - 04:30 Agent (set bude trvat 2 hodiny - změna času zohledněna)
04:30 - 06:00 Majkl
 
 
Line up k sobotní Discovery s Agentem a Džejárem Anketa mezi DJi a novináři k akci Discovery Rozhovor s Martinem Windem k Discovery
Profil DJe Džejára k plzeňské akci Discovery
 
 
Druhým headlinerem dalšího dílu seriálu DISCOVERY je fanda opravdu tvrdé techno jízdy. Do Plzně po dlouhé době dorazí DJ Džejár, kterého většina z vás dobře zná např. z festivalu Svojšice. Takže si držte si klobouky, protože Džejár obvykle nenechává kamen na kameni.

Dj Džejár,vlastním jménem Petr Dzingel, se narodil roku 1978 v České Republice. Již od teenagerského věku se zajímal o hudbu a techniku, která je k produkování a reprodukci hudby potřeba. Posléze se stal díky podpoře jeho rodičů DJem vyhlášeného klubu se zaměřením na tehdejší populární směr hudby. Již ve svých 14-ti letech  ze svých CD přehrávačů Denon mixoval housovou hudbu, kterou se jeho klubové diskotéky z počátku jednoznačně lišily od ostatních.

Než dosáhl plnoletosti, staly se středem jeho zájmu gramofony a hudba, která se k němu dostala kolem roku 1995 prostřednictvím satelitních nahrávek z Love Parade. Zakoupení gramofonů, mixpultu a vybavení dostačujícího k mixování hudby jeho snů odstartovalo  Djskou kariéru, a to roku 1998. 

Počáteční sety se skládaly především z housu a tech- housu, později však přešel k tvrdšímu vyjádření sama sebe - k čistému a drsnému technu, které mu ukázalo nejen svou hudební podstatu, ale také změnilo  jeho životní styl. Již rok poté se stal  promotérem a úspěšně uspořádal svou první techno party, po které následoval jeho osobní i profesionální rozvoj.

Pořadá taky vele úspěšný festival SVOJŠICE a vánoční CHRISTMAS v Kutné hoře! V součastnosti si postupně vybavuje  vlastní studio, aby dal průchod svým  nápadům a creativitě myšlení v oblasti produkování techno hudby. V prosinci 2001 namixoval kompilaci Dark Side Of The Soul, která byla součástí proma na Christmas Party II. V Červenci 2003 namixoval cd kompilaci JapcoTechnomix , která vyšla jako příloha časopisu Xmag. Džejár hraje tvrdé, drsné, temné, myšlenkové a zlomené techno v osobitém mixu.

 
Profil DJe Agenta k plzeňské klubovce Discovery Discovery - techno party s Agentem a Džejárem v klubu Alfa

Flyer

 
flyer
 
 
 
 
 
 
 

Partnerské linky: festivaly 2016