PARTYINFO

 

KILLAFORNIA

Datum konání:
02.03.2007 - pátek
Místo konání:
Karlovy Vary - Rotes Berlin
DJs:
Leiky (bassline.sk), Greg Cortez (tektoys.org), Keduel (dryvillage), Smirnov (dryvillage), Chossekilla (dryvillage)
Popis:
start 21:00, vstup zdarma
 
 
Březnová Killafornia v Rotes Berlin
 
 
Na další z mnoha úspěšných klubovek Killafornia si jak z názvu napoví pozval karlovarský house Guru DJ Chossekilla hosty z několika koutů Čech a jednoho ze sousedního Slovenska.

Prvním výše zmiňovaným je DJ Leiky vlastním jménem Patrik Bačiak, kterého zastupuje agentura Bassline.sk pochází z Turčianskych Teplíc, kde po boku DJ Marcela Tonku začal získávat svoje první zkušenosti. V té době to byli jeho první – nefalšované vesnické diskotéky, kde mixoval komerční trháky. Brzy se objevuje i v místních barech a klubech.

Od roku 2003 se stahuje do Bratislavy, kde pokračuje v hraní disco rytmů v podnicích jako Kráter, Barbaros, Cocoloco, nebo Hot–Shot. Jeho první kontakt s vinyly , ho přesvědčil o tom, že Djing bude jeho hlavní životní náplní. Oblíbený styl v setech je deep house, ale doplňují to i tracky ve stylu funky, vocal až po tech-house.

Jako další host se představí Greg Cortez z Prahy, hrající pod bookingem Tektoys.org, který má za sebou vystoupení po celé ČR, včetně několika vystoupení v zahraničí, např. v Polsku, Rumunsku, na Mallorce a Slovensku. V poslední době se soustředí na tvorbu vlastních tracků, jež si můžete poslechnout včetně setů na www.tektoys.org.

Jako další hosté vystoupí DJové Keduel a Smirnov ze společného bookingu Dry Village, kteří rozhodně nepatří mezi nováčky a informace včetně možnosti stažení setu máte na jejich domovských stránkách http://dryvillage.lampion.cz.

Z výše uvedených informací je jasné, že půjde o zatraceně dobrý housový mejdan, na jaké jsme v Propagandě zvyklí. Start je ve 21:00 a vstupný samozřejmě zdarma.

 

Flyer

 
flyer
 
 
 
 
 
 
 

Partnerské linky: festivaly 2016